Behandel jezelf thuis

Lockdown thuisbehandeling: breng je huid professioneel in topconditie!

Zo jammer dat we juist in deze winterperiode niet de belangrijke intensievere behandelingen kunnen doen in de salon. Normaliter leggen we nu de basis voor een mooiere huid met bijvoorbeeld goeie peelingen. Na de eerste lockdown zagen we dat veel huidjes achteruit waren gegaan qua conditie. Dat willen we nu voorkomen. Daarom heb ik een salonwaardige thuis behandeling voor je samengesteld, zodat je zelf thuis aan de bak kunt.

 

Stap 1:  Dubbele reiniging.

Begin met een reiniging die alles wat in olie oplost  van je huid afhaalt:  PrecleanseStone Crop Cleansing Oil. Heb je zelf al een milkreiniging, dan kun je die gebruiken. Goed inmasseren en afhalen met lauwwarm water en een washandje. Resultaat: make-up, talg, vuil, spf etc van je huid.

Daarna gebruik je een intensievere reiniging: Liquid Gold Resurfacing Cleansing Cream (reiniging en peeling in één)

Je huid wordt schoon tot in de poriën, dode huidcellen verwijdert, celvernieuwing aangejaagd en is klaar om de volgende producten veel beter op te nemen.

 

Stap 2: Peeling Prep

Nu brengen we de Liquid Gold aan met een watje of als je huid wat gevoeliger is de Liquid Gold Rose. Dit bereidt je huid voor op het masker wat we hierna gaan aanbrengen en zorgt ervoor dat het effectiever wordt opgenomen (dus meer resultaat geeft!). Niet te dicht bij je ogen.

 

Stap 3: Masker

Breng hieroverheen het Liquid Gold Ultimate Perfecting Masker aan en laat het inwerken. Ben je een beginnend gebruiker? Doe dan 3 tot 5 minuten. Gebruik je dit masker al wat langer of heb je een huid die wat gewend is, dan tot maximaal 10 min. Het kan prikken in het begin, maar dat neemt langzaam af. Dit intensieve, musthave masker is een mix tussen een masker en een peeling, vandaar de professionele resultaten. Haal het er af met lauwwarm water en een washandje. Wees voorzichtig bij je ogen!

 

Stap 4: Hydrateer en Bescherm

De laatste stap en zeker niet de minste. Nu is je huid namelijk klaar om ingrediënten heel goed op te nemen.

Mijn advies: breng laag-over-laag je verzorging aan en wees niet te zuinig!

Te beginnen met je mist/spray  (Antioxidant Hydramist of de Stone Crop Hydrating Mist bijvoorbeeld)

Dan een hydraterend serum: Hyaluronic 8 of Vitamin B Serum (en doe dat dan ruimer dan normaal, vanwege de intensieve behandeling ervoor)

Daaroverheen breng je voor extra comfort een voedende gezichtsolie aan: Golden Haze Face Oil, Facial Recovery Oil of Phyto Replenish Oil

Pas hieroverheen breng je je normale nacht crème aan als je die gebruikt.

En vergeet ook je oogcrème niet!

Wil je nog een schepje er bovenop doen na deze behandeling? Gebruik dan het nieuwe superserum: Liquid Gold Midnight Reboot Serum (niet voor beginners!!) ipv de hydraterende serums.

Voor overdag moet je altijd een spf gebruiken, zeker als je dit soort intensieve producten gebruikt.

 

Deze thuis behandeling kun je 1x per week doen zoals ik ‘m hierboven heb beschreven. Je zult zien dat je andere producten beter opgenomen worden, je schilfers als sneeuw voor de zon verdwijnen, je huid er mooier, gladder, stralender wordt en zeker minder droog.

 

Succes!

Marjan

 

Wil je advies welk producten specifiek voor jou geschikt zijn? Stuur me een app of DM!

Lees ook:  ik heb last van een droge huid

Comments are closed.