Wat is het?

En behandeling met een high-tech apparaat, de Venus Swan, dat 2 verschillende technieken in zich heeft (radio-frequentie en magnetische puls). Het werkt verstrakkend op het bindweefsel en het zorgt voor aanmaak van nieuw collageen.

Wat doet het?

Het maakt je huid strakker, frisser en voller. Het geeft je huid een lift en een natuurlijke glow en het kan over je hele lijf gebruikt worden. Alles wat je strakker wil kan behandeld worden: gezicht, hals, decollete, maar ook armen, buik, benen, billen, heupen, taille en ook rug.

Waarom een contour-lift behandeling?

Als je veroudering wil afremmen, met name verslapping, dan is dit je behandeling. Naarmate we ouder worden, neemt onze collageen aanmaak namelijk af en dat zorgt nou net voor de stevigheid in onze huid. We gaan werken op daar waar het begint: de aanmaak van nieuwe cellen (fibroblasten) en nieuwe bloedvaatjes! Op deze manier bouwen we van binnenuit aan een mooiere huid.

Het kan éénmalig gedaan worden, voor bijvoorbeeld een feest, trouwdag of een belangrijke sollicitatie, zodat je er de volgende dag stralend, fris en uitgerust uitziet. Of je kunt een serie behandelingen ondergaan als je een gebied intensiever aan wil pakken en je resultaat wilt behouden.

Hoe vaak moet ik zo’n behandeling doen?

Maximaal 1x per week kun je een behandeling als deze ondergaan. Als je een duurzamer resultaat wil, dan zul je een kuur moeten doen. Dat betekent voor een bepaalde periode 1x per week een behandeling. Bijvoorbeeld 8x in 8 weken tijd, maar het aantal behandelingen is altijd afhankelijk van je huidconditie, je leeftijd en wat je graag verbeterd wil zien. Dat overleggen we uiteraard.

Voor wie is het geschikt?

Het is voor zowel mannen als vrouwen een super mooie behandeling. Het is een natuurlijke facelift!

Wij zijn groot voorstander om juist op jongere leeftijd preventief deze behandeling al te doen. Zo voorkom je voortijdige verslapping van je huid (waarom wachten tot het hangt).

Voor je lichaam kun je denken aan verstrakking van je buik, je bovenarmen, je benen,  je billen, maar ook op je rug rond je bh bandjes zie je soms verslapping. (hangt eroverheen)

Ben je aan het afvallen? Dan is het een supermooie ondersteuning voor je huid om tijdens het lijnen, mee te “krimpen” in het proces.

Na zwangerschap kunnen we, zodra je vrij bent van borstvoeding, ook die weer strakker maken.

Wat kan ik zelf doen voorafgaand aan een contour-lift behandeling?

Zorg dat je voldoende water drinkt, want het vocht in je huid zorgt voor een betere geleiding van de warmte en geeft dus meer resultaat. Geen alcohol drinken de dag voor de behandeling en zorg voor goede hydraterende huidverzorgingsproducten (vraag ons om advies).

Is het pijnlijk?

De behandeling is zeker niet pijnlijk, integendeel, die is zeer aangenaam en lekker warm en ontspannend.

Kan ik de contour-lift  behandeling combineren?

Een supercombinatie heb je samen met de dermapen behandeling (enorme boost aanmaak collageen en elastine, littekens), skinLift massage of bindweefselmassage (nog meer lift en volume), peeling (nog diepere werking), cavitatie behandeling (aanpak plaatselijke vetophoping, cellulite)

Wanneer is een contour-lift behandeling niet geschikt voor mij?

Helaas kun je een behandeling als deze niet ondergaan als je een pacemaker of ijzeren implantaten hebt, koorts hebt, ziek bent of net geweest, chronische onstekingsgerelateerde ziektes hebt. Vraag altijd even bij ons na als je twijfelt.

Met welke behandeling kun je het combineren?

Icoone Treatment en microneedling geven super mooie combi resultaten!!

Vraag naar de mogelijkheden voor jou.

Gerelateerde producten

Skincare is my foundation! Afspraak maken gratis intake – Prijsoverzicht