Wat is precies het probleem?

Een niet gladde huid is dof van kleur, met velletjes en veel dode huidcellen erop. Je doorbloeding laat te wensen over, waardoor je kleur wat grauwig is. Hij voelt droog en een beetje stug aan. Huidverzorgingsproducten lijken niet echt opgenomen te worden. Kortom hij ziet er niet mooi, mat en vooral niet gezond uit.

Wat kun je er aan doen?

Ten eerste kun je beginnen met een betere en intensievere reiniging, zodat je al een deel van wat er bovenop je huid blijft liggen kwijt bent. Daarna zijn er heel veel opties voor scrubs, exfoliaties en peelingen om toe te passen. Welke voor jouw huid geschikt is hangt af van je huidconditie.

Goed advies is het allerbelangrijkste, ga niet zelf experimenteren!
Regelmatig (2 tot 3x per week) een goed masker geeft je huid de boost die het nodig heeft. Hetzij qua voeding, hydratatie, anti-oxidanten of verhelderend. Hierin kun je ook variëren en op die manier je huid van verschillende kanten benaderen.
En niet geheel onbelangrijk: boek een goeie behandeling om een kick-start aan je huid te geven. Dat maakt je thuisverzorging effectiever en je huid veel mooier.

Wat kun je verwachten tijdens een behandeling?

We maken eerst je huid goed schoon, analyseren je huid en kiezen dan voor een op jouw huid aangepaste peeling. Welke hangt af van wat jouw huid kan hebben. We willen resultaat, dus we gaan voor het maximale. Daarna sluiten we afhankelijk van de gekozen optie af met direct laag-over-laag verzorging of een Deep Treatment en dan de verzorging. Glow gegarandeerd!!

Wat kun je zelf doen voor de behandeling?

Je kunt alvast je huid zoveel mogelijk preppen, wat betekent dat je zelf al voor behandeld. Hoe? Dat doen we in overleg en kunnen we met je behandeling goed uitpakken.

Voor wie is het geschikt?

Voor iedereen, want we kunnen alle peelingen personaliseren, zelfs voor gevoelige huidtypes. Mits je huid gezond is!

Hoe vaak moet ik het doen?

Dat hangt helemaal af van het resultaat dat je wilt halen en of je het combineert met een andere behandeling. Maar met 1 enkele behandeling krijg je ook echt een mooiere, gladdere huid te zien en kun je (in overleg met ons) bepalen wat je huiddoelen zijn. 

Onze oplossingen:

Mechanische of chemische Peeling                      
Green Peel Treatment      

of een Meder Beauty Treatment

Gerelateerde producten

Skincare is my foundation! Afspraak maken gratis intake – Prijsoverzicht