Bindweefselmassage
bindweefsel neus lippen plooi

Wat is het?

Het is een intensieve, pittige, manuele of mechanische  massage die overal op het lichaam uitgevoerd kan worden. Wij voeren ‘m vooral uit op gezicht, hals, decolleté, rug, bovenarmen, benen/billen en buik. Op het lichaam voeren we deze massage alleen nog mechanisch uit: meer resultaat in minder tijd en absoluut pijnvrij.

Wat doet het?

Het is een techniek met een zeer diepe werking. De (mechanische) prikkel ervan beïnvloedt je onderhuidse bindweefsel dusdanig dat het een wisselwerking in de weefsels eromheen veroorzaakt. De doorbloeding verbetert, afvalstoffen worden versnelt afgevoerd en verklevingen verdwijnen, waardoor je huid weer beter functioneert. Ook collagene en elastine vezels worden geactiveerd. Je hele huid wordt soepeler, veerkrachtiger, steviger, strakker en daardoor ook mooier.

Waarom een bindweefselmassage?

Als je je huid een boost wil geven, als je strakkere contouren wil, als je een diepere ontspanning verwacht van een massage, als je je fronsrimpel intensiever wil aanpakken, als je tijdig je huid wil aanpakken tegen het verouderen. Als je op jongere leeftijd hier mee begint en je huid steeds oa. op deze manier onderhoudt, vertraag je het verouderingsproces aanzienlijk. Met name je elasticiteit en stevigheid blijven echt veel beter.

Hoe vaak moet ik dat doen?

Begin met een kuur dan geeft de bindweefselmassage het beste resultaat. Dat betekent 3x achter elkaar (1x per week), waarna er een periode van rust volgt (=3 weken niet) en dan weer gevolgd door 3x achter elkaar (1x per week). Afhankelijk van het resultaat dat je wil behalen, kijken we daarna wat je het beste kunt doen om dat te onderhouden. Maar je kunt altijd een enkele massage boeken om te ervaren wat het voor jou kan doen. Hoe jonger je bent , hoe minder behandelingen je uiteraard nodig hebt!

ONZE BINDWEEFSELMASSAGE BEHANDELINGEN:

Slappe kaakcontour

Als je je gaat ergeren aan een verslappende kaakcontour dan is bindweefselmassage een fantastische behandeling voor jouw gezicht. Niet alleen wordt je huid er steviger van, maar hij gaat ook beter functioneren. Je huid wordt voller, frisser en levendiger, kortom je gaat stralen. Het is wel een pittige massage, waarbij we verklevingen”wegpoetsen” en je een ontspanning in je hele gezicht gaat ervaren. We masseren behalve je kaakcontour ook je decolleté, je hals en je hele gezicht. Alles is met elkaar verbonden en het beste resultaat krijg je door het totaal aan te pakken, waarbij we de focus leggen op je kaakcontour. Als je de contour nog intensiever aan wil pakken, kunnen we de combinatie maken met een Contour-lift treatment en/of een Skin-Lift massage.

Frissere oogopslag

Heel veel verschillende spiertjes rondom je ogen zijn belangrijk voor je oogopslag. Door bindweefselmassage rondom de ogen te doen, krijg je een lift van de wenkbrauw en het voorhoofd, wordt je fronsrimpel minder en ontspant je huid. Verklevingen halen we weg, zodat je huid beter gaat functioneren. Op die manier wordt ook de doorbloeding en de afvoer van vocht rondom de ogen verbeterd. Je kunt kiezen voor een bindweefselmassage van je hele gezicht, je hals en je decolleté om het totale plaatje aan te pakken met een focus op je ogen. Je kunt ook kiezen voor een gedeeltelijke bindweefselmassage in combinatie met een Microcurrent behandeling wat ook de cellen aan de binnenkant een energieboost geeft en zodoende extra liftend op de spieren werkt. Of bij een meer verslapte of oudere huid een combinatie met een Contour-lift behandeling.

Voor de fronsrimpel ipv inspuitingen

Twijfel je over inspuitingen of niet om je fronsrimpel aan te pakken? Dan is een bindweefselmassage echt iets voor jou. (Ook als je mocht besluiten om toch inspuitingen te gaan doen) Het stevig aanpakken van de spieren en de huid rondom de fronsrimpel geeft een intensieve verbetering van de ontspanning en doorbloeding van het hele gebied. Als er overal teveel spanning op je spieren staat (gezicht, hals, hoofd en nek) dan is het goed om te gaan voor de hele bindweefselmassage. Zo kunnen we de spanning wegmasseren, wat zorgt voor betere doorbloeding, functieverbetering van je huid, weghalen van verklevingen en vooral ook het afvoeren van al je afvalstoffen. Als we dan tijdens de massage focussen op de frons tussen de wenkbrauwen, zie je niet alleen direct na de massage verbetering maar voel je die ook. Minder zwaar gevoel op je voorhoofd. Wil je gaan voor de intensievere aanpak dan is een combinatie met een Microcurrent behandeling, waarbij we extra op de ontspanning vanuit de cel van de verantwoordelijke gezichtsspier werken.

Een mooier decolleté

Vraag je je af of  er iets te doen is aan de beginnende lijntjes op je decolleté? Het antwoord is: ja! Bindweefselmassage van de gevoelige, dunne huid op je  borst is een hele mooie manier om beginnende lijntjes aan te pakken. Het weefsel wordt losgemasseerd, zodat verklevingen verdwijnen, doorbloeding verbetert en afvalstoffen beter hun weg kunnen vinden door je huid heen. Het mooiste resultaat krijg je door het hele gebied te masseren (ook hals en gezicht), omdat alles aan elkaar vast zit. Zo wordt de ontspanning en functieverbetering van het weefsel optimaler. Als je al wat diepere lijntjes of verslapping hebt, kun je ook kiezen voor een deelbehandeling in combinatie met de Derma-pen behandeling , biologische peeling en/of de Contour-lift behandeling. Op deze manier pak je heel specifiek de lijntjes/rimpeltjes zelf aan. Zelf kun je ook actief aan je verbetering werken door de juiste producten (buitenkant) en supplementen (binnenkant) te gebruiken.

Nek- & schouderklachten

Altijd een zwaar en vast gevoel in je hoofd, nek en bovenrug waar je maar niet vanaf komt? Sterker nog: wat steeds erger lijkt te worden vooral door je werk achter de computer? Dat wijst op verkleving van het weefsel in het hele gebied daar. Met bindweefselmassage masseren we dat weg. Het weefsel ontspant, je doorbloeding wordt aanzienlijk verbetert en met name je afvalstoffen gaan beter hun weg vinden om je lichaam uit te gaan. Soms kan dit ook best gevoelig zijn, maar we bouwen de massages altijd op zodat het precies is wat jij kan hebben. Dat lukt meestal niet in 1 keer en daarom adviseren we altijd 3 keer snel achter elkaar (1x per week) en daarna onderhoud 1x per maand. Uiteraard altijd afhankelijk van de persoon. We kunnen het ook uitbreiden naar de onderrug, maar beginnen eerst bij de plek waar het het meest vast zit. Als je je afvalstoffen beter en sneller wil afvoeren adviseren we daarom (tijdelijk) te suppleren met een detox supplement.

Verslapte bovenarmen

Wil je graag een jurk aan zonder mouwen, maar schaam je je voor die flubberende bovenarmen? Dan kan bindweefselmassage een uitkomst bieden. Dat je bovenarmen koud aanvoelen betekent namelijk dat je doorbloeding niet goed is. Je huid en je onderliggende spieren lijken los van elkaar te zitten, wat wijst op verklevingen. Door ze te bindweefselen maak je weer meer de verbinding daartussen los en voelt je huid weer als vanouds. De doorbloeding verbetert aanmerkelijk, je huid wordt steviger en mooier. Als je wat ouder bent of als je wat intensiever je armen wil aanpakken kun de massage combineren met een Contour-lift behandeling en/of een intensieve Green Peel behandeling  Samen zijn de behandelingen nog effectiever dan alleen. Uiteraard zijn alle resultaten afhankelijk van de huidconditie bij aanvang en dus per persoon verschillend.

Na zwangerschap (buik)

Slappe, loszittende huid na de bevalling? Denk je dat het nooit meer goed komt met die buik? Bindweefselmassage zorgt dat je huid weer steviger gaat aanvoelen en meer verbonden met de lagen eronder. Het versneld het herstel na de zwangerschap, stimuleert de doorbloeding, laat verklevingen verdwijnen en afvalstoffen sneller het lichaam verlaten. Een mooie combinatie kan worden gemaakt met onze fantastische Contour-lift behandeling en/of een Green Peel behandeling voor een sneller en nog strakker resultaat. Er is een kuur van minimaal 6 bindweefselmassages nodig om resultaat te kunnen behalen, anders heeft het geen zin om er aan te beginnen. We doen geen loze beloftes, maar kijken samen met jou welk resultaat we kunnen bereiken.

Voor mannen

Drukke baan, weinig tijd? Dan is bindweefselmassage een goede keus. Het intensief masseren van het gezicht, hals en nek zorgt ervoor dat de doorbloeding aanmerkelijk verbeterd. Verklevingen worden weggemasseerd waardoor het gezicht er frisser, steviger, uitgeruster en ook jonger uit gaat zien. In het begin is het even wennen zo’n pittige aanpak, maar het ontspant enorm. Nog meer resultaat of iets ouder al? Maak dan de combinatie met onze geweldige Contour-lift behandeling

Heb je meer last van oneffenheden in combinatie met verslapping dan is de Green Peel behandeling een geweldige aanvulling.

Cellulite op de bovenbenen en billen

Wil je eindelijk wel eens af van die lelijke putjes op je bovenbenen en billen? Sport je je helemaal suf en krijg je ze maar niet weg? Bindweefsel gaat je huid mooier en egaler maken, je doorbloeding enorm verbeteren, je afvalstoffen veel beter afvoeren en het gevoel terugbrengen tot in de bovenste huidlagen. Putjes verdwijnen en ook de kleur van je huid wordt mooier en egaler vanwege de sterk verbeterde doorbloeding. Een oudere huid vraagt om een intensievere aanpak, dus dan is de combinatie met de Contour-lift behandeling een aanrader. Op deze manier worden beide behandelingen effectiever, de een versterkt de ander. Ben je jonger maar wil je sneller resultaat? Dan is deze combinatie ook voor jou! Wij werken graag resultaat gericht en bespreken vooraf wat je kunt verwachten. Het beste kunnen we alleen bereiken door met je samen te werken.

Gerelateerde producten

Skincare is my foundation! Afspraak maken gratis intake – Prijsoverzicht