ARMA LIFT Treatment
8

Wat is het?

Het is een intensieve anti-aging behandeling die je huid zowel lift, verheldert als ook je rimpeltjes opvult. Bijzonder is dat het een niet-invasieve behandeling is, dus zonder inspuitingen toch een vergelijkbaar resultaat geeft. Het is een rustige, heerlijke behandeling, met zeer hoogwaardige ingrediënten, een super masker aangevuld met een ontspannende nek/schouder massage en een zeer lange nawerking.

Wat doet het?

Via speciale, zeer actieve biotechnologische ingrediënten wordt de samensmelting van structuur bepalende eiwitten in je huid verhoogd. Door gebruik te maken van hoogwaardige (gepatenteerde) peptides die tot diep in je huid doordringen, kunnen we een super mooi resultaat behalen. Nog intensiever en beter wordt het als je een aantal behandelingen korter achter elkaar ondergaat. Dit gecombineerd met de producten voor thuis, maakt je huid mooier, steviger, frisser en meer gelift.

Waarom een Arma-Lift Treatment?

Heb je last van een droge, vochtarme, futloze, grauwe, verslapte huid met zichtbare plooien rond je mond (nasolabiale lijnen)? Dan is dit een geweldige behandeling voor jou. Het verhoogd de veerkracht en stevigheid van je huid, verminderd rimpeldiepte en plooien rond je mond en verslapte huid bij je wangen.

Hoe vaak moet ik dat doen?

Dat hangt af van jouw huidconditie op dat moment en natuurlijk ook van het resultaat wat je wil behalen. Maar wij adviseren wel, als je echt gericht aan je verslapping wil werken,  minimaal 5 behandelingen in 5 weken tijd met gebruik van producten voor thuis. Het beste is een persoonlijk advies voor jouw huid, wat je altijd gratis bij ons kunt aanvragen.

Gerelateerde producten

Skincare is my foundation! Afspraak maken gratis intake – Prijsoverzicht