Ontdek alle behandelingen van Meder Beauty Science

Meder Beauty Science is een huidverzorgings lijn van Zwitserse makelij met hoogstaande professionele verzorgingsproducten (ook voor thuis) en fantastische, one-of-a-kind gezichtsbehandelingen. Sinds kort ook te koop bij ons in de salon in Ede, als ook online in onze webshop.

Vanaf 2009, heeft Meder Beauty Science de erkenning verdiend in vele landen van de wereld. Dit no-nonsens merk is ontwikkelt door dr. Tiina Meder met een gedurfde, strikt wetenschappelijke visie.

Cosmetische chemici ontwikkelen samen met dermatologen, microbiologen en moleculair genetici unieke ingrediënten met vooruitstrevende  producten als resultaat. Ieder product op zichzelf biedt een oplossing met als doel maximale impact op de huid. Er wordt alleen met absoluut veilige ingrediënten gewerkt, die wetenschappelijk onderzochte resultaten laten zien. 

Zo weten we precies welke huidstructuur op welk niveau van de huid wordt beïnvloed. Er is onderzocht hoe diep de actieve ingrediënten (met name hoogwaardige peptides) die gebruikt worden in de huid “zakken” om ook echt effect te kunnen creëren.
Prioriteit daarbij is veiligheid, stabiele resultaten en een gezonde uitstraling van je huid. Producten voor thuis worden daarom het beste professioneel en in de salon geadviseerd. 

De beste resultaten worden geboekt als je een aantal behandelingen achter elkaar kort achter elkaar doet, maar een losse behandeling is altijd mogelijk en effectief. Belangrijk bij deze behandelingen is vooral ook de thuisverzorging, want zo kom je pas echt op een hoger niveau qua huidconditie. Je kunt kiezen uit 6 verschillende behandelingen.

Er zijn behandelingen om huidveroudering tegen te gaan, je hydatatie enorm te verbeteren, zwelling in je gezicht te verminderen, rode huid te kalmeren, ontstekingen aan te pakken en zelfs om de mimische rimpeltjes in je gezicht te verzachten.

NIEUW: Er zijn in april 2024 nieuwe producten gelanceerd om pigmentvlekken en donkere vlekken in je gezicht en hals op een veilige manier thuis te behandelen, met oog voor je huidbarrière en ze zijn absoluut microbioom vriendelijk: Luminoderm.

ARMA LIFT Treatment

Wat het is?

Het is een niet-invasieve anti-aging behandeling voor een oudere, futloze, verslapte en vermoeide huid.

Wat doet het?

Vertraagt het verouderingsproces, verstevigt en regenereert je huid.

Resultaat:

Huid is voller, steviger, gladder, rimpels minder zichtbaar, helderdere en frisse kleur en je ziet er direct uitgeruster uit.

HYDRA FILL Treatment

Wat is het?

Geavanceerde super hydraterende, stimulerende en huidverzachtende behandeling.

Wat doet het?

Niet-invasieve (=zonder inspuitingen) rimpelvuller  en zorgt voor een zeer diepe, intense  hydratatie. 

Resultaat:

Een zichtbaar gladdere huid, een meer egale teint die een jeugdige uitstraling geeft en een geraffineerde en stralende aanblik.

EU-SEB Treatment

Wat is het?

Unieke, zachte alleen-prebiotische therapie voor milde tot ernstige acne, rosacea, vette en probleemhuid.

Wat doet het?

Normaliseert het microbioom van je huid (stratum microbium), zodat de barrière functie van je huid weerbaarder wordt. Met andere woorden: je huid kan zich weer beter beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Resultaat:

Gladde en matte ontstekingsvrije huid, strakke poriën, gezonde glans, normale talgproductie, verminderde gevoeligheid.

RED APAX Treatment

Wat is het?

Zuiver natuurlijke huidbehandeling met prebiotica en biologische plantenextracten voor vermindering van roodheid en gevoeligheid van de huid en behandeling van rosacea subtypen 1 en 2 (roodheid van het gezicht, bultjes en puistjes).

Wat doet het?

Rosacea en roodheid van je huid worden onmiddellijk gekalmeerd en het wordt ook minder gevoelig.

Resultaat:

Snelle vermindering van roodheid, ontstekingen en andere ongemakken, verminderde gevoeligheid en irritatie en dus een gekalmeerde en gezonder uitziende huid.

LIPO OVAL Treatment

Wat is het?

Intense gezichtsvermageringsbehandeling en vermindering van de dubbele kin. Ook geschikt bij vasthouden van vocht in het gezicht.

Wat doet het?

De enige, niet-chirurgische en effectieve gezichtsvermagering ter wereld. 

Resultaat:

Het gezicht, ogen en hals zien er direct slanker uit, de huid is zichtbaar steviger, het opgeblazen gezicht is verdwenen. Het resultaat wordt nog beter zichtbaar in de dagen erna.

 

MYO FIX Treatment

Wat is het?

‘s Werelds eerste, effectieve en niet-injectieve correctie van mimische rimpels.

Wat doet het?

Niet-injectieve behandelingskuur voor het corrigeren van mimische rimpels en de fijne lijntjes. Denk bijvoorbeeld aan de fronsrimpel.

Resultaat:

Gladde, glanzende en ontspannen huid met zichtbaar verminderde rimpels.

Gerelateerde producten

Skincare is my foundation! Afspraak maken gratis intake – Prijsoverzicht