MYO FIX Treatment
13

Wat is het?

Het is de eerste gezichtsbehandeling ter wereld die mimische rimpels verminderd zonder daarvoor injecties te gebruiken.  Die worden veroorzaakt door het (te) veel bewegen van je gezichtsspieren, zoals de fronsrimpel, kraaienpootjes en bij de neuslippenplooi. Bijzonder is dat het een niet-invasieve behandeling is en toch een vergelijkbaar resultaat geeft. Het is een rustige, heerlijke behandeling, met zeer hoogwaardige ingrediënten, een super masker aangevuld met een ontspannende nek/schouder massage en een zeer lange nawerking.

Wat doet het?

Door het toepassen van speciale, zeer actieve biotechnologische ingrediënten (neurotransmitter-modulerende peptides), worden de rimpels verminderd. Het verzacht je gezichtsuitdrukking, verbetert de veerkracht van je huid en wordt de spankracht van contourvormende weefsels verhoogd. Daarnaast wordt je huid gehydrateerd, verhelderd, gladder en egaler van kleur. Intensiever en nog beter wordt het als je een aantal behandelingen korter achter elkaar ondergaat. Dit gecombineerd met de producten voor thuis, maakt je huid strakker, steviger, frisser en meer gelift en uitgerust.
 
 Waarom een Myo Fix Treatment?
Heb je last van een sterke fronsrimpel of zware lijnen op je voorhoofd? Rimpels rond je lippen of ogen waar je je aan stoort? Is je neuslippenplooi het enige wat je ziet in de spiegel? Wil je geen naalden / inspuitingen in je gezicht? Dan is dit een super behandeling voor jou! 
Zware tijd gehad, voel je steeds die spierspanning  en is het te zien in je gezicht? Dan is dit een mooie, gezichts-ontspannende behandeling.
 
TIP: je hoeft niet te wachten tot die lijntjes heel diep zijn om resultaat te halen! Begin op tijd en bedenk dat voorkomen beter is!!

Hoe vaak moet ik dat doen?

Dat hangt af van de hoeveelheid rimpels, jouw huidconditie op dat moment en natuurlijk ook van het resultaat wat je wil behalen.  Maar wij adviseren je wel, als je echt gericht aan je rimpels en gezichtscontour wil werken,  minimaal 5 behandelingen in 5 weken tijd MET gebruik van producten voor thuis. 

Bij overmatige  spieractiviteit / gezichtsuitdrukkingen of zeer diepe rimpels, kunnen 2 kuren achter elkaar worden gedaan.

Een perfecte aanvulling op deze behandeling zijn de Icoone treatment (mechanische bindweefselmassage) en de Venus treatment (contour lift behandeling) om duurzaam op meerdere niveaus aan je huid te werken.

Wil je weten wat het beste voor jou is? Maak dan een afspraak voor een gratis intake, want het beste advies is altijd een persoonlijk advies. 

Gerelateerde producten

Skincare is my foundation! Afspraak maken gratis intake – Prijsoverzicht