De Foundation Skincare is al sinds 1997 de specialist in jouw huidgezondheid in Ede. Mijn naam is Marjan van den Berge en vanuit mijn eerste liefde, make-up, groeide de liefde voor de huid en hoe belangrijk die voor ons is. Ook groeide de salon door de jaren heen en helpen we jou inmiddels als team met het functioneren van je huid. Want dat is het uitgangspunt van je behandeling(en).

Dat betekent dat de gezondheid van je huid en die van je hele lijf altijd centraal staat in onze behandel aanpak. Soms kunnen we dan ook bepaalde, intensieve behandelingen niet uitvoeren als je lichamelijke gesteldheid dat niet toelaat. Daar zijn we voorzichtig mee.

Maar we houden wel van een intense aanpak, gericht op effectiviteit. De keuze mogelijkheden zijn heel divers en in overleg gaan we het liefst samen aan de slag. Dat betekent dat het ook iets van jou vergt, zonder samenwerking geen resultaat! Geen mens of huid is namelijk hetzelfde en persoonlijk advies vinden we dan ook heel belangrijk. Omdat we een klein team zijn is de sfeer persoonlijk, vertrouwelijk en warm. We willen je niet alleen een behandeling geven maar ook een ervaring rijker maken, zodat je met een goed gevoel onze salon uit gaat.

Kennis maken? Bel of app ons op 06-21839696

We zien je graag!

Marjan & Gerda