Als De Foundation Skincare ben ik al sinds 1997 de specialist voor jouw huidgezondheid in Ede. Mijn naam is Marjan van den Berge en vanuit mijn eerste liefde, make-up, groeide de liefde voor de huid en hoe belangrijk die voor ons is. Ook groeide het aanbod door de jaren heen naar een hoger niveau en kan ik jou nog beter helpen met het goed laten functioneren van je huid. Want dat is het uitgangspunt van je behandeling(en).

Dat betekent dat de gezondheid van je huid en die van je hele lijf altijd centraal staat in mijn behandel aanpak. Soms kan ik dan ook bepaalde, intensieve behandelingen niet uitvoeren als je lichamelijke gesteldheid dat niet toelaat. Daar ben ik voorzichtig mee.

Ik werk met verschillende merken: Eminence Organic Skincare, Meder Beauty Science,  Dermalogica, Mediplorer, Jane Iredale, Schrammek,  Thoclor en Cellics. Mijn keuzes hierin zijn vooral gericht op een natuurlijke, maar wel effectieve manier van werken.

En ook met verschillende apparaten om mijn manuele aanpak te ondersteunen oa: Icoone, Venus, Bio-Therapeutic, Celluma. Stuk voor stuk apparaten in het topsegment van huidverbetering.

Mijn handen kunnen nooit vervangen worden door een apparaat en in mijn optiek is aanraken en huid op huid contact een eerste levensbehoefte. Maar in combinatie met mijn apparatuur kan ik het verschil maken voor jouw huid.

Ik houd dus wel van een intense aanpak, gericht op effectiviteit. De keuze mogelijkheden zijn heel divers en in overleg ga ik het liefst samen met je aan de slag. Dat betekent dat het ook iets van jou vergt, zonder samenwerking geen resultaat! Geen mens of huid is namelijk hetzelfde en persoonlijk advies vind ik dan ook heel belangrijk. Bij mij is de sfeer persoonlijk, vertrouwelijk en warm. Ik wil je niet alleen een behandeling geven maar ook een ervaring rijker maken, zodat je met een goed gevoel mijn salon uit gaat.

Kennis maken? Bel of app me op 06-21839696

Liefs,

Marjan