Peelingen
peeling website

Wat is het?

Een peeling of exfoliatie is een stimulans voor je celdeling. Dat kan zijn door een zuur ingrediënt op je huid aan te brengen of iets met een korreltje of zelfs beide. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden, verschillen in intensiteit,  en nog meer ingediënten om uit te kiezen. Het woord scrub dekt bij lange na de lading niet.

Wat doet het?

Je kunt met een zuur een laagje van je huid af halen, maar ook met enzymen je eiwitsplitsing meer op gang brengen. Wat het teweeg brengt in je huid is dat je huid zich gaat vernieuwen en daarna zijn nieuwe cellen ook laat zien in de vorm van mooie, nieuwe en meer glanzende huid.

Waarom een  peeling?

De vraag is waarom zou je dat doen? Dat is eigenlijk heel simpel: die vernieuwde huid is natuurlijk veel mooier, maar ook kan ie weer beter functioneren. Dus sneller herstellen, makkelijker ingrediënten opnemen (bv uit je crème of serum) en dus werkt hij beter. Naar mate je ouder wordt gaat het hele systeem van vernieuwen en herstellen steeds een beetje langzamer en dmv een peeling geef je je huid dus iedere keer een zet of een zetje (afhankelijk van de sterkte van je peeling) om te blijven werken. Zonder peeling heb je eigenlijk veel te weinig resultaat. Je kunt uit alles, zowel produucten als behandelingen zoveel meer halen met behulp van exfoliatie.

Uit welke soorten peelingen kan ik bij jullie kiezen?

Fruitzuurpeeling

 

Voor wie is het geschikt?

Eigenlijk voor iedereen, want er is voor alle huidtypes en condities wel een geschikte exfoliatie te vinden. De clou zit ‘m in de opbouw en het juiste gebruik van de producten. Veel kennis van zaken is hierin heel belangrijk, maar dat is denk ik overduidelijk. 

Hoe vaak moet ik het doen?

Dat verschilt per persoon en per huidtype, maar ook naar welk resultaat je streeft en in welk tijdsbestek je dat wil bereiken. Bespreek met ons wat voor jou en jouw huid het beste is, maar de mooiste resultaten haal je wel door een kuur te doen. Bijvoorbeeld 3 peelingen in 3 weken tijd. 

Kan ik een peeling combineren?

Ja, dat kan, maar dat is wel afhankelijk van je huidconditie. Wij zijn van de rustige, lange termijn aanpak en streven zoveel mogelijk naar huidgezondheid en niet naar een heftige peeling met een korte termijn effect.

Combi mogelijkheden oa:

Icoone Treatment met een peeling

Venus Treatment met peeling

Micro-dermabrasie met een extra peeling

Wat kost een peeling?

Peeling vanaf  € 69,90

Skincare is my foundation! Afspraak maken gratis intake – Prijsoverzicht