RED APAX Treatment
11

Wat is het?

Dit is een super behandeling voor een rode, gevoelige huid die direct verlichting brengt van zowel de roodheid zelf als de pijn die je op of in je huid voelt. Dat heet met een mooi woord: neurocosmetische werking. Dat betekent dus dat je huid niet alleen aan de bovenkant wordt behandeld, maar ook op een dieper niveau in je huid. Verder is het een rustige, heerlijke behandeling, met zeer hoogwaardige ingrediënten, een super masker aangevuld met een ontspannende nek/schouder massage en een zeer lange nawerking.

Wat doet het?

Het zorgt ervoor dat je rode en gevoelige huid direct hersteld, diep gehydrateert wordt, maar ook gladder en minder rood. Je huid wordt minder ontstekingsgevoelig, minder pijnlijk en in een diepere huidlaag geregenereerd. Daarom is het meer een therapie voor je huid dan een reguliere behandeling. Het draagt bij aan je totale huidgezondheid en vertraagt ook het verouderingsproces.

Waarom een Red Apax Treatment?

Heb je last van een ontstekingsgevoelige, rode, droge en pijnlijk aanvoelende huid? Last van zeer rode wangen met couperose en (veel) gesprongen adertjes? Alles al geprobeerd en niets lijkt te helpen voor je gevoeligheid? Heb je net een chemische peeling of laserbehandeling gehad? Dan is dit een super goeie treatment voor jou. 

Ook als je last hebt van opvliegers is dit een super fijne, verkoelende en rustgevende behandeling.

Hoe vaak moet ik dat doen?

Dat hangt af van jouw huidconditie op dat moment, de ernst van je klachten en natuurlijk ook van het resultaat wat je wil behalen. Maar wij adviseren wel, als je echt gericht aan je gevoeligheid wil werken op een dieper niveau,  minimaal 5 tot 10 behandelingen MET gebruik van producten voor thuis. Het beste is een persoonlijk advies voor jouw huid, wat je altijd gratis bij ons kunt aanvragen.

Gerelateerde producten

Skincare is my foundation! Afspraak maken gratis intake – Prijsoverzicht