Lipo Oval Treatment
9

Wat is het?

Het is een speciale behandeling voor het verminderen van overmatig vet en vocht in je gezicht en ook op je kaaklijn en onderkin. Het is een rustige, heerlijke behandeling, met zeer hoogwaardige ingrediënten, een super masker aangevuld met een ontspannende nek/schouder massage en een zeer lange nawerking.

Wat doet het?

Het verminderd je wallen en vet in je gezicht, waardoor je een meer gebeeldhouwde jukbeenstructuur krijgt en je contouren beter zichtbaar worden. Ook verbetert het de veerkracht van je huid, hydrateert het je opperhuid en verheldert het je kleur, waardoor je huid gladder en egaler wordt.

Waarom een Lipo Oval Treatment?

Heb je altijd last van een opgeblazen gezicht met de neiging om veel vocht vast te houden? Of zijn je wangen en je onderkin te dik in verhouding tot de rest van je lichaam? Dan is dit DE behandeling voor jou.

Dit is ook een ideale behandeling als je een weekendje bent doorgezakt en je huid een beetje opgeblazen en pafferig is.

Hoe vaak moet ik dat doen?

Dat hangt af van jouw huidconditie op dat moment en natuurlijk ook van het resultaat wat je wil behalen. Maar wij adviseren wel, als je echt gericht aan je huid wil werken,  een aantal behandelingen in kortere tijd achter elkaar met gebruik van aanvullende Lipo Oval producten voor thuis. Je moet denken aan bijvoorbeeld 5 behandelingen in 5 weken tijd of 10 als je zwaarder bent.

Een mooie aanvulling zou in dit geval ook een Icoone treatment kunnen zijn om het aan- en afvoer systeem van je huid vanaf de basis te verbeteren. Het beste is een persoonlijk advies voor jouw huid, wat je altijd gratis bij ons kunt aanvragen.

Gerelateerde producten

Skincare is my foundation! Afspraak maken gratis intake – Prijsoverzicht