Wat is anti-aging van binnenuit?

Met anti-aging van binnenuit bedoelen we dat je (huid-)veroudering via je binnenkant te lijf gaat. Dat doe je door middel van voedingssupplementen die het verouderingsproces vertragen, afremmen of zelfs terug draaien. 

Waarom zou je dat doen?

Je huid is altijd het laatste waar voedingsstoffen aankomen. Je lijf stelt zelf z’n prioriteitenlijstje samen als het aankomt op herstel van cellen. Logischerwijs zijn bijvoorbeeld je hart en hersenen eerder aan de beurt dan je buitenkant. Maar ja, wij willen er wel jonger uitzien en bepaalde, soms intensieve huidverbeterende behandelingen doen. Dat vraagt een intensiever herstel dan normaal.

Een marathon loop je ook niet zonder een goede voorbereiding en zo moet je het ook zien met intensieve gezichtsbehandelingen (peelingen, micro-needling, contour-lift treatment, bindweefselmassage). Je wil met dit soort behandelingen een verbeterde opbouw creëren en dan heb je dus bouwstenen nodig om dat te kunnen maken. Zo simpel is het! 

Waarom zo’n supplement innemen?

Wanneer je collageen tekort komt, kan dit serieuze (huid)problemen opleveren. Wil je collageen vanaf de buitenkant inbrengen met skincare en behandelingen, dan is dit bijna onmogelijk. Je huid neemt het niet op door de grove moleculaire structuur van de bovenste huidlaag en het dringt dus niet tot diep in het lichaam door.

En weet je dat naast je  huid, ook botten, pezen, kraakbeen en tanden grotendeels uit collageen bestaan? Het is dus een bouwsteen waar je hele lijf baat bij heeft. Dus het draagt bij aan een gezonde, soepele en strakke huid, maar zorgt ook voor: stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen, gewrichten, en gezonde darmen. Om vitaal op je best te zijn.

Voor wie is het?

Ben jij 30+? Vanaf je 30e begint het collageen in grote(re) mate af te nemen, met een dunnere, droge huid en rimpels als gevolg. Dan kun jij bijv. Cell Elixer goed gebruiken om het zo intensief mogelijk tegen te gaan van veroudering en je op je mooist te voelen. ⁠Ook ga je hiermee het verlies aan overige natuurlijk bouwstenen tegen, zodat jij je topfit blijft voelen. 

Ben je 50+? Dan adviseren we Cell Elixer Limitless als supplement te gebruiken.  Rimpels die je al hebt zullen niet zomaar verdwijnen, maar je zult wel zien dat het volume in je gezicht, armen etc. toe neemt en dat je de glans terugkrijgt die je al even mist. ⁠Ook zul je je veel energieker gaan voelen en helpt het, zoals benoemd, bij behoud van soepele spieren, pezen, gewrichten, en gezonde darmen.  Zo vertraag je op een natuurlijke manier het ouder worden en blijf je er fit bij.

Hoe lang moet ik het gebruiken?

Als je echt wat wil bereiken en opbouw van collagene en elastine vezels wil creëren, dan gaan we van minimaal 3 maanden uit. Aan de hand van de huidscan kunnen we je laten zien hoe het er echt voorstaat in je huid. Zo kunnen we dus aantonen hoe je huid zich herstelt en opbouwt na gebruik van supplementen en behandelingen.

Gerelateerde producten

Skincare is my foundation! Afspraak maken gratis intake – Prijsoverzicht