Wat is het?

De ICOONE is een high-tech apparaat en het allernieuwste op het gebied van de mechanische bindweefselmassage.

Wat doet het?

Op een geheel pijnloze manier activeert het je bindweefsel en daarmee je bloedcirculatie en de aan- en afvoer van lymfevocht. Op deze manier worden collageen geactiveert, je elasticiteit en je contouren verbetert, vetophopingen  weggewerkt, vetverbranding (lipolyse) geactiveerd en celaanmaak geactiveerd.

Dit beantwoord eigenlijk direct de vraag: “Heeft bindweefselmassage zin?” Het verhoogt je algehele vitaliteit, je huid is direct roziger, voller, steviger, gladder, meer elastisch en je voelt je letterlijk beter in je eigen vel. Kortom bijna teveel om op te noemen en bijna te mooi om waar te zijn. De behandeling is snel, doelgericht en absoluut veilig.

Waarom een ICOONE behandeling?

Met dit apparaat beschikken we over heel veel verschillende behandelprogramma’s voor zowel gezicht als lichaam. Daarmee kunnen we je huid op een 3 dimensionale manier gaan behandelen. Je kunt denken aan anti-aging, cellulite, contourverbetering, vetophopingen, ondersteuning tijdens afvallen,  zwangerschap,  huidversteviging, billen liften, litteken behandeling, pijnverlichting, liften van gezicht en decolleté, rimpels.

Zoals je zult begrijpen is niet één behandeling hetzelfde, omdat we allemaal anders in elkaar zitten en verschillende wensen hebben. Daarom wordt iedere behandeling op maat gemaakt met behulp van al de diverse programma’s. De behandelingen zijn ook absoluut pijnloos, snel en vanaf de eerste keer effectief.

Wij zijn vooral gespecialiseerd in het behandelen van gezicht, hals en decolleté met de icoone.

Hoe vaak moet ik zo’n behandeling doen?

Minimaal 1x per week, maar het mag zelfs iedere dag. Er is geen herstel tijd en dat maakt het zeer makkelijk toe te passen voor iedereen. Na 1 behandeling zie je al wat het doet, maar wil je een duurzamer en beter resultaat, zul je de behandeling vaker (liefst in kuurverband) moeten doen. Belangrijk om je resultaat te behouden is wel om het te onderhouden, bijvoorbeeld 1x per maand. Het aantal behandelingen dat je nodig hebt, is afhankelijk van hoe oud je bent, je leefstijl en wat je wilt bereiken. Dit overleggen we altijd duidelijk van tevoren, zodat je weet waar je aan begint en wat je kunt verwachten.

Voor wie is het geschikt?

Eigenlijk is het geschikt voor iedereen, man, vrouw, oud, jong!

Wij zijn wel groot voorstander van behandelen op jongere leeftijd, omdat je zo op een natuurlijke manier problemen vroegtijdig aanpakt en erger voorkomt, veroudering vertraagt en minder behandelingen nodig hebt om het resultaat wat je wil te behalen. Maar je kunt op iedere leeftijd behandelen (als je gezond bent) en resultaat halen.

Bijvoorbeeld:

Heb je een slappe of verslapte huid (denk aan je oogleden, hals of bovenarmen) dan kun je met de Icoone een enorme verbetering daarin aanbrengen.

Ben je aan het afvallen? Dan is het een supermooie ondersteuning voor je huid om tijdens het lijnen, mee te laten  “krimpen” in het proces en flexibel te houden.

Na zwangerschap kunnen we, zodra je vrij bent van borstvoeding, je buik weer strakker en gladder maken.

Wat kan ik zelf doen voorafgaand aan een ICOONE behandeling?

Zorg dat je voldoende water drinkt, want het vocht in je huid zorgt voor een beter transport in je lijf van oa. afvalstoffen. En ga niet onder een zonnebank of in felle zon direct voor of na de behandeling.

Is het pijnlijk?

De behandeling is absoluut 100% pijnvrij. Pijn werkt bij deze behandeling zelfs averechts. We doen er ook dan ook alles aan om het zo comfortabel mogelijk voor je te maken.

Kan ik de ICOONE behandeling combineren?

Ja dat kan. We kunnen hiermee de behandelingen enorm upgraden.

Een supercombinatie heb je bijvoorbeeld samen met de Contour-Lift behandeling, waarbij we nog gerichter op het liften van de huid werken. Als je aan het afvallen bent is dit ook voor zowel gezicht als het lichaam een hele mooie combinatie.

Een exfoliatie na de icoone behandeling is ook een hele mooie optie. Vooral als je wil werken aan een pigmentatieprobleem of voortijdige huidveroudering/anti-aging.

Zelfs een microneedling / dermapen behandeling is een optie afhankelijk van welk resultaat je wilt behalen.

Laat je adviseren! Er zijn legio mogelijkheden.

Wanneer is een ICOONE  behandeling niet geschikt voor mij?

Helaas kun je een behandeling als deze niet ondergaan als je in de eerste 3 maanden van je  zwangerschap bent (daarna wel, maar geen rug en buik behandelingen), als je nog borstvoeding geeft, koorts hebt, ziek bent of net geweest en een oncologische aandoening hebt. Vraag altijd even bij ons na als je twijfelt.

Gerelateerde producten

Skincare is my foundation! Afspraak maken gratis intake – Prijsoverzicht