HYDRA FILL Treatment
10

Wat is het?

Het is een super hydraterende gezichtsbehandeling die (trans-epidermaal) vochtverlies compenseert en tegengaat.  Hersteld dus het vochtgehalte en daardoor ook elasticiteit, ‘sponzigheid’ en de barrière functie van je huid. Het draagt bij aan je totale huidgezondheid en vertraagt het verouderingsproces.

Belangrijk om te weten: Het is een niet-invasieve behandeling (geeft zonder inspuitingen toch een vergelijkbaar resultaat) en doet dus geen pijn.  Verder is het een rustige, heerlijke behandeling, met zeer hoogwaardige ingrediënten, een super masker aangevuld met een ontspannende nek/schouder massage en een zeer lange nawerking.

Wat doet het?

Naarmate je ouder wordt, verlies je het vermogen om vocht vast te houden. Ook roken, zonneschade, te intensieve peelingen en laserbehandelingen kunnen dat aantasten.  Het is dus belangrijk om je huid van zoveel mogelijk vochtvasthoudende ingrediënten te voorzien (ook water drinken is daarbij belangrijk). Meer vocht in je huid betekent een mooiere, steviger huid met een zachte glans. Intensiever en effectiever wordt het als je een aantal behandelingen korter achter elkaar ondergaat. Dit gecombineerd met producten voor thuis, maakt je huid echt mooier, steviger, frisser en meer gelift. 

Dit is ook een super behandeling als je een snel resultaat wil voor een feestje, belangrijke meeting, fotoshoot of sollicitatie. 

Waarom een Hydra Fill Treatment?

Heb je last van een droge, vochtarme, snel geïrriteerde huid met zichtbare adertjes?  Futloos, grauw van kleur, verslapt en met zichtbare droogtelijntjes, velletjes en schilfertjes? Heb je het gevoel dat alles wat je er op smeert weinig tot geen resultaat geeft? Voel je iets snel prikken op je huid en is het eigenlijk altijd op die manier gevoelig met roodheid als gevolg?

Dan is dit een geweldige behandeling voor jou. Het brengt je vochtgehalte razendsnel op peil in je diepere huidlagen (dermaal en epidermaal). Geeft je huid meer veerkracht en stevigheid, verminderd rimpeldiepte, kalmeert en verhoogt de weerstand van je huid. Je huid wordt helder, fris, sponzig, meer weerbaar en krijgt een meer gelijkmatige textuur en kleur. Kortom een gezonde glow!

Hoe vaak moet ik dat doen?

Dat hangt af van jouw huidconditie op dat moment, hoe droog je huid is en natuurlijk ook van het resultaat wat je wil behalen. Maar wij adviseren wel, als je echt gericht aan je vochtgehalte wil werken, 5 tot 10  behandelingen met een tussenpoze van 3 tot 7 dagen. Heel belangrijk daarbij zijn de producten voor thuis, want anders is het dweilen met de kraan open. Wil je een persoonlijk advies voor jouw huid? Dan kun je dat altijd gratis bij ons kunt aanvragen.

Gerelateerde producten

Skincare is my foundation! Afspraak maken gratis intake – Prijsoverzicht