Detox producten blog banner

16 Detoxproducten voor je huid

Detoxen is altijd erg populair voor je binnenkant, maar weet je dat je het ook kan doen aan de buitenkant?

Je kunt het combineren als je met je binnenkant bezig bent om dat te ondersteunen en afvalstoffen sneller te laten verdwijnen. Maar je kunt het ook doen om gewoon een frissere huid te krijgen met een mooie stralende glow. Het helpt je huid om sneller en makkelijker te dealen met veranderingen en zich aan te passen aan andere omstandigheden (stress, lifestyle, klimaat/weer, vakantie etc).

Er zijn verschillende manieren waarop je je huid kunt ontgiften en dus ook verschillende producten om dat voor elkaar te krijgen. Producten met houtskool bijvoorbeeld trekken als een magneet vuil aan, klei absorbeert het en een masker wat warm wordt versnelt het uitscheidingsproces. Je snapt al, dat als je dit soort producten dan ook nog eens combineert,  ze elkaars werking dus versnellen, ondersteunen en optimaliseren.

Hieronder heb ik alle producten die we in huis hebben een rijtje gezet. Zo kun je zelf kiezen wat je aanspreekt en wat een aanvulling kan zijn op je eigen verzorging. Als je meer wil weten over ieder specifiek product kun je er op klikken en lezen welke eigenschappen het heeft en hoe je het gebruikt.

Wil je meer persoonlijk advies wat voor jou en jouw huid geschikt is, dan stel ik voor dat je me appt of belt zodat ik je daarbij kan helpen (06-21839696).

Detox reiniging:

Active Clay Cleanser   : Actieve kleireiniger met houtskool

Clear Skin Probiotic Cleanser   : Verhelderende crème-gelreiniger met probiotica

Charcoal Exfoliating Gel Cleanser   : Zuiverende, licht exfoliërende gelreiniger met edelsteen en houtskool

 

Detox scrub:

Stone Crop Oxygenating Fizzofoliant  : Poeder-tot-schuim exfoliant die gebruik maakt van microgreens

Daily Superfoliant   : Scrub (exfoliant) die ontgift en polijst voor alle huidtypes

 

Detox Essence:

Birch Water Purifying Essence  : Super hydraterende essence, een splash die rijk is aan voedingsstoffen

 

Detox Crème / Moisturizer:

Clear Skin Probiotic Moisturizer  : Licht ontgiftende moisturizer voor een gecombineerde, vette of acné gevoelige huid

 

Detox Masker:

Clear Skin Probiotic Masque  :  Fantastisch, awardwinning masker voor een gecombineerde tot vettere huid met de neiging tot ontsteken.

Snow Mushroom & Reishi Masque  :  Celvernieuwend, ontgiftend, diep hydraterend en awardwinning masker op basis van snow en reishi mushroom,

Lime Stimulating Masque   : Zeer actief revitaliserend gel masker dat je bloedsomloop intens activeert, ook te combineren/mengen met andere maskers, je reiniging of scrub.

Eight Greens  Phyto Masker HOT   :  Verstevigend, liftend, hydraterend, ontstekingsremmend en  bloedsomloop activerend super masker, ideaal bij hormonale acné

 

Detox Oogcrème:

Snow Mushroom Moisture Cloud Eye Cream : Actief hydraterende, ontgiftende oogcrème, gaat vet- en vochtophopingen tegen

Comments are closed.