Organic Touch Treatment

Zeer specifieke massage van hoofd, hals, gezicht, nek en decolleté waar we gebruik maken van verschillende, intensieve technieken die verklevingen, verhardingen en blokkades weghaalt. Je huid gaat weer soepel aanvoelen, energie gaat weer stromen en werkstoffen kunnen dieper in je huid dringen voor een beter resultaat. Kortom hij wordt gezonder.

Wij combineren deze technieken met de pure, zeer werkzame producten van Éminence Organics. Dit is een volledig natuurlijke productlijn die al veel prijzen in de wacht heeft gesleept. De geuren, de texturen en de effectiviteit van de ingrediënten maken van iedere crème, masker  of cleanser een feestje!

De producten samen met de massage worden bij iedere behandeling aangepast aan de persoon, het moment en de conditie van je huid. Na je treatment ziet je huid er voller, levendiger (roziger) en stralend uit.

Wij adviseren Organic Touch Treatment als je voor de eerste keer iets aan huidverbetering wil gaan doen, als je een voorkeur hebt voor 100% organische producten of gewoon omdat je ‘m zo fijn vindt.

De Organic Touch Treatment heeft in september 2020 de Dutch beauty award voor beste behandeling gewonnen!!

 Het juryrapport luidde:
1e “De beste gezichts-, nek-en schoudermassage die ik sinds heel lange tijd heb ervaren. Een combinatie van technieken, perfect uitgevoerd tot in het kleinste spiertje en bindweefsel, en precies daar waar de huid het meeste hulp kan gebruiken. Het uur was veel te snel voorbij.” De zachte en frisse texturen en geuren van Éminence Organics zorgen voor een intense beleving en wellbeing. Huidverbetering anno 2020. De Éminence Organic Touch Treatment is gekozen tot winnaar in de categorie Salonbehandeling Beauty.

Gerelateerde producten

Skincare is my foundation! Afspraak maken gratis intake – Prijsoverzicht