Anti-aging
peeling website

Wat bedoelen we precies met Anti Aging behandelingen?

Daar wordt voornamelijk mee bedoeld dat we de het ouder worden van de huid tegen gaan of zelfs proberen terug te draaien. Alles wat een huid er ouder uit laat zien kun je behandelen. Dat kan betekenen dat er aan lijntjes en rimpeltjes gewerkt wordt, pigmentverkleuringen en oneffenheden terug gedrongen, zonschade vermindert en een doffe futloze huid weer stralend en glanzend wordt.

Maar ook de gezondheid van je huid is onderdeel van het verouderen van je huid. Je kunt daar zelf veel invloed op uitoefenen. Een goede doorbloeding is en heel belangrijk voor een jong en fris uiterlijk en betekent letterlijk leven voor je huid. Voldoende water drinken, ontspannen en veel slaap zijn een tegenhanger voor een stressvol leven en compensatie voor vrije radicalen die schade aan je lichaam en huid veroorzaken.

Elasticiteit en volume zijn mede verantwoordelijk voor een jong(er) uitziende huid en juist die  verliezen we naar mate de leeftijd vordert. Maar ook daar kunnen we invloed op uitoefenen. Roken, alcohol drinken, stress en veel blootstelling aan de zon versnellen het ouder worden van al je cellen en dus ook van je huid enorm. Dus draai je het om en rook je niet, beweeg je genoeg in de frisse buitenlucht, gebruik je iedere dag een Spf en drink je water ipv alcohol, dan scheelt dat behoorlijk.

Vertaald naar behandelingen betekent dat dat je kunt kiezen uit behandelingen als peelingen (chemisch, mechanisch of biologisch), mechanische  bindweefselmassage (icoone), contour lift, microneedling, organic touch massageMeder beauty treatments  en Foundation facials.

Als overdenking zou ik je mee willen geven dat hoe jonger je begint, hoe langer je je veroudering vertraagt en uitstelt. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen, maar er zijn talloze mogelijkheden om alsnog in te grijpen in het verouderingsproces.

Gerelateerde producten

Skincare is my foundation! Afspraak maken gratis intake – Prijsoverzicht