Geen mooi decolleté meer? Maar zie je steeds lijntjes of verslapping?

Vraag je je af of er iets te doen is aan die beginnende of bestaande lijntjes op je decolleté? Het antwoord is: JA!

Mechanische bindweefselmassage van de gevoelige, dunne huid op het décolleté is een hele mooie manier om (beginnende en bestaande) lijntjes aan te pakken. Het weefsel wordt gericht en zacht behandeld met de icoone, zodat lijntjes vervagen, verklevingen verdwijnen, doorbloeding verbetert en afvalstoffen beter hun weg kunnen vinden door je huid heen.

Het mooiste resultaat krijg je door het hele gebied te behandelen (ook hals en gezicht), omdat alles aan elkaar vast zit. Zo wordt de ontspanning en functieverbetering van het weefsel optimaler, wordt de totale aanblik meer gelift en maken we dus een mooi(er) decolleté.

Wat kun je nog meer doen?

Als je al wat diepere lijntjes hebt, kun je ook kiezen voor een deelbehandeling in combinatie met micro needling en/of de Contour-lift behandeling.

Micro needling of dermapen/skinpen behandeling pakt heel specifiek de lijntjes/rimpeltjes zelf aan om de diepte te verminderen en zorgt voor meer aanmaak van collageen en elastine vezels.

Met de Contour-Lift behandeling ga je een laag dieper en maak je nieuw collageen aan. De meest intensieve aanpak is deze 3 behandelingen samen voegen, waardoor je op alle huidlagen werkt. Een 3D aanpak dus! Dat kan tot 1 behandeling worden gevoegd. 

Je haalt het meeste uit je behandeling als je het combineert met huid verbeterende voedingssupplementen.  Via de binnenkant zorgt je er dan namelijk voor dat de juiste bouwstenen om je huid goed op te kunnen bouwen in hoge(re) mate aanwezig zijn. Met andere woorden: je hebt meer resultaat van je behandelingen. 

Om echt iets op te kunnen bouwen heb je wel meer dan 1 behandeling nodig. Ons advies is minimaal 3 tot 5 behandelingen kort achter elkaar. Hoeveel behandelingen en hoeveel tijd daar tussen moet zitten is afhankelijk van je leeftijd en huidconditie.

Wat verbetert er?

  • Lijntjes worden zachter en minder diep.
  • Decolleté wordt gladder, meer gelift en meer één geheel.
  • Hals wordt strakker.
  • Gezicht wordt voller.
  • Huid wordt steviger en soepeler.
  • Doorbloeding verbetert.
  • Ontspanning van het weefsel.
  • Verklevingen verdwijnen.
  • Afvalstoffen beter afgevoerd.

Geen idee wat voor jou geschikt is? Vraag het ons bij een gratis intakegesprek!

Gerelateerde producten

Skincare is my foundation! Afspraak maken gratis intake – Prijsoverzicht