Wat is het?

Het is een intensieve, huid-doorborende gezichtsbehandeling waarmee collageen aanmaak wordt gestimuleerd.

Vooral geschikt voor verstrakking, verjonging, verbeteren  poriestructuur en verminderen littekentjes. 

Bij micro-needling  maken we minuscule gaatjes in je huid.  Dat kan met een roller of met een dermapen. In de salon werken we met de dermapen wat  intensiever, hygiënischer en preciezer is dan met een (thuis)roller.

Wat doet het?

Door het maken van die minuscuul kleine gaatjes, spreken we je huid aan op zijn zelfherstellende vermogen. Het activeert de celdeling en zo worden er nieuwe collagene en elastinevezels aangemaakt. Rimpeltjes, littekens, grove poriën, acne, striae en zelfs pigmentvlekken worden minder of verdwijnen. Hierdoor krijg je een gladdere, gezondere en dus mooiere huid. 

Zo is je huid ook beter (tot maar liefst 200x) in staat om actieve ingrediënten en werkstoffen op te nemen. Stel je eens voor wat dat voor je huid kan betekenen. Je huidtextuur gaat al na een paar dagen veranderen, maar na 6 tot 8 weken zie je pas het echte resultaat (je huid heeft reparatie tijd nodig).

Waarom een dermapen behandeling?

Als je echt een effectieve aanpak wil van littekens, grove poriën, pigmentvlekken of rimpels dan is deze behandeling voor jou. Het resultaat is echter niet direct zictbaar, daar gaat wel wat tijd overheen. Dus wees geduldig, er wordt immers hard gewerkt in je huid!!

Hoe vaak moet ik zo’n behandeling doen?

Je mag deze behandeling 1x per 4 tot 6 weken ondergaan, maar het is afhankelijk van het resultaat dat je uiteindelijk wil behalen hoe vaak dat herhaalt zou moeten worden. Dat doen we in overleg. Ervaring leert ons dat meerdere (minimaal 3) behandelingen het beste resultaat geven.

Voor wie is het geschikt?

Het is geschikt voor iedereen (vanaf 18 jr) in goede gezondheid. Het geeft een duidelijke verbetering bij o.a. (acne-) littekens, grove poriën, brandwonden, verouderde en zonbeschadigde huid, rimpels en lijntjes, striae, pigmentvlekken, maar ook als je het huidveroudering wil vertragen en tegengaan.

Wat kan ik zelf doen voorafgaand aan de dermapen behandeling?

Je kunt zelf zorgen dat je huid in goede conditie is door goede hydraterende producten te gebruiken (vraag ons vooraf om advies betreffende je huidconditie). Goed uitgerust zijn is ook belangrijk voor een goed herstel na je behandeling.

In de week voorafgaand aan je behandeling mag je geen producten met intensieve ingrediënten  gebruiken. (bv retinol, vitamine c, salicylzuur etc). Doe dus geen gekke dingen zoals een extra peeling of harsen/ontharen. Ook intensief sporten net ervoor (of erna) kan niet.

Is het pijnlijk?

Het verschilt per persoon, maar geheel pijnloos is het niet. Bij een gevoelige huid gebruiken we een verdovende creme, die je zelf bij je huisarts op recept kunt aanvragen (niet iedereen heeft dat nodig).

Kan ik de dermapen behandeling combineren?

Een supercombinatie heb je samen met de Contour Lift Treatment (enorme boost aanmaak collageen en elastine) of chemische of biologische peeling (nog diepere werking en aanpak pigment).

Wanneer is een dermapen behandeling niet geschikt voor mij?

Je kunt een behandeling als deze niet ondergaan als:

je algehele huidconditie niet in orde is,

je ziek bent en/of koorts hebt,

je actieve ontstekingen hebt,

je huid kapot is,

je niet zonder de zonnebank kunt,

je diabetes of een ontstekings gerelateerde ziekte hebt,

kortom als je niet gezond bent. Vraag het voor alle zekerheid altijd even bij ons na.

Wat kost een Dermapen behandeling?

Dermapen Treatment             vanaf € 129,-

Lees ook: 10 belangrijke tips na micro-needling

Gerelateerde producten

Skincare is my foundation! Afspraak maken gratis intake – Prijsoverzicht