Wat is het?

Het is een intensieve, huid-doorborende behandeling om huidverjonging te creëren.

Bij micro-needling  maken we minuscule gaatjes in je huid.  Dat kan met een roller of met een dermapen. In de salon werken we intensiever, hygiënischer en preciezer met de dermapen.

Wat doet het?

Door het maken van die minuscuul kleine gaatjes, spreken we je huid aan op zijn zelfherstellende vermogen. Het activeert de celdeling en zo worden er nieuwe collagene en elastinevezels aangemaakt. Rimpeltjes, littekens, grove poriën, acne, striae en zelfs pigmentvlekken worden minder of verdwijnen. Hierdoor krijg je een gladdere, gezondere en dus mooiere huid. Door de gemaakte gaatjes is de huid ook beter in staat (maar liefst 200x) om actieve ingrediënten en werkstoffen op te nemen. Stel je eens voor wat dat voor je huid kan betekenen. De textuur van uw huid zal al na een paar dagen gaan veranderen en na 6 tot 8 weken zie je het echte resultaat.

Waarom een dermapen behandeling?

Als je echt een effectieve aanpak wil van littekens, grove poriën, pigmentvlekken of rimpels dan is deze behandeling voor jou. Het resultaat is echter niet direct zictbaar, daar gaat wel wat tijd overheen. Dus wees geduldig, er wordt immers hard gewerkt in je huid !!

Hoe vaak moet ik zo’n behandeling doen?

Je mag deze behandeling 1x per 4 tot 6 weken ondergaan, maar het is afhankelijk van het resultaat dat je uiteindelijk wil behalen hoe vaak dat herhaalt zou moeten worden. Dat doen we in overleg. Ervaring leert ons dat meerdere (meestal minimaal 3) behandelingen een beter resultaat geven.

Voor wie is het geschikt?

Het is geschikt voor iedereen (vanaf 18 jr) in goede gezondheid. Het geeft een duidelijke verbetering bij o.a. (acne-) littekens, grove poriën, brandwonden, verouderde en zonbeschadigde huid, rimpels en lijntjes, striae, pigmentvlekken, maar ook als je veroudering zowiezo wilt vertragen.

Wat kan ik zelf doen voorafgaand aan de dermapen behandeling?

Je kunt zelf zorgen dat je huid in goede conditie is door goede hydraterende producten te gebruiken (vraag ons vooraf naar je huidconditie) en goed uitgerust zijn is belangrijk voor een beter herstel.In de week voorafgaand aan je behandeling mag je geen producten met intensieve ingrediënten  gebruiken. (bv retinol, vitamine c, salicylzuur etc). Doe dus geen gekke dingen zoals een extra peeling of harsen/ontharen. Ook intensief sporten net ervoor (of erna) kan niet.

Is het pijnlijk?

Het verschilt per persoon, maar geheel pijnloos is het niet. Bij een gevoelige huid gebruiken we een verdovende creme, die je zelf bij je huisarts op recept kunt aanvragen.

Kan ik de dermapen behandeling combineren?

Een supercombinatie heb je samen met de Contour Lift Treatment (enorme boost aanmaak collageen en elastine) of chemische of biologische peeling (nog diepere werking).

Wanneer is een dermapen behandeling niet geschikt voor mij?

Je kunt een behandeling als deze niet ondergaan als je algehele huidconditie niet in orde is, als je ziek bent en/of koorts hebt, actieve ontstekingen hebt, als je huid kapot is, als je niet zonder de zonnebank kunt, als je diabetes of een ontstekings gerelateerde ziekte hebt, kortom als je niet gezond bent. Vraag het voor alle zekerheid altijd even bij ons na.

Wat kost een Dermapen behandeling?

Dermapen Treatment             vanaf € 129,-

Gerelateerde producten

Skincare is my foundation! Afspraak maken gratis intake – Prijsoverzicht