Acné
Aantekening 2019-09-10 141451-knipsel 3

Wil je van die vervelende ontstekingen af?

Alles al geprobeerd? Niks lijkt echt te werken? Dan wordt het tijd om eens alles goed te onderzoeken. Is er al eens echt goed gekeken naar je huid? Heb je al eens je binnenkant meegenomen in het totaalplaatje? Als je echt je acné wil aanpakken, dan horen daar meerdere factoren bij: hoe maak je je huid schoon? Wat gebruik je? Hoe vaak gebruik je dat? Maar ook: wat eet je? Hoe goed slaap je? Hoe schoon ben je op jezelf? Kun je goed van je huid afblijven (lees: knijp je zelf vaak aan je pukkels) Kortom heel veel factoren om rekening mee te houden. 

Wat kunnen wij voor je doen?

Wij hebben veel ervaring met acné en we kunnen veel doen wat betreft behandelingen en advies, maar zonder jou kunnen we niks. Het is belangrijk dat we gaan samenwerken. We gaan absoluut voor resultaat en we doen geen beloftes die we niet waar kunnen maken. Maak je een afspraak bij ons, dan gaan we eerst kijken hoe je huid er conditioneel voor staat, maken een huidscan en pas dan maken we een behandelplan. 

Wat kan ik zelf doen aan mijn huid?

Het is  heel belangrijk om zelf dagelijks met je huidverzorging bezig te zijn. Hygiëne is belangrijk bij acné, maar ook de juiste producten om ontstekingen tegen te gaan en te voorkomen. Alleen als we samenwerken aan jouw huid ga je echt verbetering zien. 

Welke behandelingen zijn voor mij geschikt? 

No-More-Acne Treatment: op maat gemaakte behandeling van 30, 45 of 60 minuten

Biologische kruidenpeeling, chemische peeling of mechanische peeling 

Detox/anti-stress massage of een Organic Touch Treatment

Litteken behandeling

Huidherstellende behandeling

Hoe vaak moet ik een behandeling ondergaan voor ik resultaat kan verwachten?

Dat hangt er vanaf hoe het ervoor staat met jouw huid, maar meestal zijn er wel meerdere behandelingen nodig. Zeer effectief is de combinatie van “gewoon” je huid goed schoonmaken en verstopte poriën zoveel mogelijk leegmaken en een intensieve peeling om je celdeling te versnellen, je talgproductie te remmen en de ontstekingen tegen te gaan. Soms is dat in 1 behandeling te combineren, maar soms laat je huid dat niet toe en doen we de bahandelingen los van elkaar.

Kan mijn behandeling worden vergoedt door de verzekeraar?

Ja dat kan, want wij hebben een AGB registratie. Wij sturen de rekening van je behandeling naar je op via mail.

Gerelateerde producten

Skincare is my foundation! Afspraak maken gratis intake – Prijsoverzicht