EU SEB Treatment
12

Wat is het?

Het is een prebiotische therapie voor acné, rosacea of andere ontstekingsgevoeligheid, (te)veel talgafscheiding, grove poriestructuur, comedonen, vette en probleemhuid. Deze behandeling is uniek in zijn soort, omdat hij zich richt op het herstellen van het microbioom van je huid (= zeg maar je huidflora). Het is een absolute verbetering van je huidgezondheid en funcioneren van je huid. Verder is het een pijnloze,  rustige, heerlijke behandeling, met zeer hoogwaardige ingrediënten, een super masker aangevuld met een ontspannende nek/schouder massage en een zeer lange nawerking.

Wat doet het?

Door middel van zeer actieve, bio-technologische, natuurlijke ingrediënten (gepatenteerde peptides) worden je probleemzones genormaliseerd, je talgproductie verminderd en de bovenkant van je huid egaler. Er wordt (bijna) niet gewerkt met zuren om je huid te exfoliëren en te peelen, maar er wordt juist herstellend en opbouwend gewerkt. 

Het resultaat is een gladde, matte ontstekingsvrije huid, strakke poriën, gezonde glans, normale talgproductie en  verminderde gevoeligheid. Daarnaast voorziet de behandeling je huid van voldoende vocht en werkt het verhelderend op je hele huid. 

Waarom een Eu Seb Treatment?

Heb je een vette of problematische huid? Last van acné, ontstekingen en/of puistjes? Grove poriën, comedonen en een altijd een vervelende glimmende huid? Teveel talg en krijg je het maar niet onder controle? Heb je al heel veel geprobeerd, bijv. veel peelingen of zuren gebruikt, maar lijkt het niet te helpen? Sterker nog, het wordt erger?

Dan is dit de perfecte oplossing voor jou! De Eu Seb behandeling is een geweldig alternatief om een probleemhuid aan te pakken en te normaliseren op een natuurlijke manier.

Hoe vaak moet ik dat doen?

Dat hangt af van de ernst van je probleem, je huidconditie op dat moment en natuurlijk ook van het resultaat dat je wil behalen. Maar wij adviseren wel, als je echt werk wil maken van je probleem,  5 tot 15 behandelingen met een interval van 3 – 7 dagen. De behandelingen hebben alleen zin als je ook de producten voor thuis erbij gebruikt, anders is het dweilen met de kraan open. Om het resultaat vast te houden adviseren we na de kuur 1 à 2 behandelingen per maand als onderhoud.

Als aanvulling gaan wij ook graag met je binnenkant aan de slag. Onze ervaring leert dat bijv. een tijdelijke ontgiftingskuur snellere resultaten geeft 

Wil je weten wat voor jou het beste is? Maak dan een afspraak voor een gratis persoonlijk advies

Gerelateerde producten

Skincare is my foundation! Afspraak maken gratis intake – Prijsoverzicht