Cellulite op de bovenbenen en billen

Wil je eindelijk wel eens af van die lelijke putjes op je bovenbenen en billen? Sport je je helemaal suf en krijg je ze maar niet weg? Mechanische bindweefselmassage gaat je huid mooier, gladder en egaler maken, je doorbloeding enorm verbeteren, je afvalstoffen veel beter afvoeren en het gevoel terugbrengen tot in de bovenste huidlagen. Putjes verdwijnen en ook de kleur van je huid wordt zachter, mooier en egaler van kleur.

In het verleden deden we dit met de hand (manueel dus),  maar dat heeft zo z’n beperkingen. Met name dat de behandelingen pijnlijker zijn, veel meer tijd (en dus geld) kosten en minder resultaat geven. Manueel wordt er (meestal) een kleiner gebied per keer behandeld, maar voor je lijf en het resultaat is het effectiever om je hele lichaam in te zetten. 

Tegenwoordig pakken we dit dus uitgebreider aan met onze nieuwste aanwinst: de icoone. Dit betekent dat de bindweefselmassage mechanisch wordt uitgevoerd over het hele lichaam (20 min) en daarna zoomen we in op je cellulite (nog eens 20 min). De behandeling is pijnloos en in 40 min heb je een totale bodybehandeling. Uitbreiden kan altijd! (overleg met ons de mogelijkheden). Alleen een klein stukje behandelen heeft geen zin en doen we dus ook niet!

Soms kan het bindweefsel ook best gevoelig zijn, maar met de icoone kunnen we het zo personaliseren dat je behandeling absoluut pijnvrij is. We kunnen ook met led en laser licht op de cellulite werken wat inhoud dat je ook het vetweefsel beter en dieper aan kunt pakken en dat geeft veel meer resultaat. 

Ben je jong en wil je snel, langdurig resultaat? Dan is deze behandeling echt voor jou! Wij werken graag resultaat gericht en bespreken vooraf wat je kunt verwachten. Het beste kunnen we alleen bereiken door met je samen te werken.

Is je huid al wat ouder? Dan wordt je huid ook heel blij van deze behandeling, maar maken we ook graag de combinatie met de Contour-lift behandeling. Met dit apparaat erbij verstrakt het bindweefsel nog meer en maken we ook nieuw collageen en kleine bloedvaatjes aan. Op deze manier worden beide behandelingen effectiever, de een versterkt de ander. 

De beste resultaten halen we in kuurverband. Dat wil zeggen dat we een aantal behandelingen vrij kort achter elkaar doen tot we het gewenste resultaat hebben gehaald. Bij de icoone kun je zelfs iedere dag behandelen. 

Hoeveel behandelingen is altijd afhankelijk van de persoon, huidconditie, leeftijd en het resultaat wat je wil halen. Dat zal per persoon verschillend zijn en daarvoor is het belangrijk dat we je huid van dichtbij bekijken. Plan een gratis intake in!

Als ondersteuning bij deze behandeling gebruiken wij graag een detox supplement, zodat je afvalstoffen makkelijker en beter uit je lichaam worden getransporteerd. Je krijgt dan sneller en beter resultaat, zeker als je gevoelig bent voor niet goed afvallen, verzuring, het vasthouden van vocht en afvalstoffen.

Wat verbetert er?

 • Huid wordt strakker en gladder, putjes verdwijnen.
 • Algehele ontspanning van je hele lichaam.
 • Pijnlijke plekken verdwijnen
 • Huid wordt steviger, soepeler en elastischer, voelt meer als 1 geheel.
 • Doorbloeding verbetert, huid wordt warmer en roziger van kleur.
 • Ontspanning van het weefsel, juist in diepere lagen.
 • Verklevingen verdwijnen.
 • Ook spieren worden soepeler.
 • Afvalstoffen worden heel goed afgevoerd en het lymfesysteem gaat beter functioneren.

Waar moet ik rekening mee houden?

 • Soms kun je 1 tot 2 dagen erna een wat beurs gevoel hebben, maar is niet heel erg.
 • Drink voor als na je behandeling voldoende water om je afvalstoffen goed kwijt te kunnen.
 • Huid zal roder en warmer zijn (doorbloeding) direct na behandeling, maar ook heerlijk zacht.
 • Neem contact op als je je niet fit voelt, kan soms fijn zijn om wel te behandelen  (bv hoofdpijn), maar soms ook juist niet (koorts).
 • Laat je huid en lichaam het werk doen (en ondersteun dat met de juiste producten) en goed te bewegen (wandelen). Zo help je jezelf!

Geen idee of het voor jou geschikt is? Vraag het ons bij een gratis intakegesprek!

Gerelateerde producten

Skincare is my foundation! Afspraak maken gratis intake – Prijsoverzicht