Zwangerschap

Slappe, loszittende huid na de bevalling? Denk je dat het nooit meer goed komt met die buik? Wat extra vetjes op je heupen en is je huid nog bobbelig van de zwangerschap?

Een (mechanische) bindweefselmassage zorgt dat je huid weer steviger gaat aanvoelen en meer verbonden wordt met de lagen eronder. Het versneld het herstel na je zwangerschap, stimuleert je doorbloeding, laat verklevingen verdwijnen, afvalstoffen sneller het lichaam verlaten en je maakt je huid weer mooier en strakker. 

Tot voor kort deden we de bindweefsel uitsluitend manueel. Sinds kort hebben we de beschikking over een fantastisch apparaat om het bindweefsel sneller, effectiever en pijnloos te behandelen: de ICOONE.

Dit apparaat geeft ons de mogelijkheid om in 20 min je hele lijf te behandelen en 20 minuten alle focus op je buik te leggen. Omdat je je hele lijf meeneemt in het herstel, gaat het ook veel sneller en beter werken. BELANGRIJK: Wij behandelen niet zolang je nog borstvoeding geeft!

Is de behandeling pijnlijk?

Soms kan je huid best gevoelig zijn, vooral waar verklevingen aanwezig zijn, maar een behandeling met de Icoone is geheel pijnvrij. We kunnen alles zo instellen en personaliseren dat zelfs de gevoeligste gebieden zonder pijn behandeld kunnen worden.

Hoe vaak moet je zo’n behandeling doen?

Dat is lastig om zo in het algemeen te zeggen hoeveel behandelingen je zou moeten doen. Het kan nogal verschillen per persoon. Denk aan leeftijd, lifestyle en huidconditie. Je kunt bij ons een gratis advies inplannen, zodat we een persoonlijk behandelplan voor je kunnen opstellen. We doen geen loze beloftes en kijken samen met jou welk resultaat we kunnen bereiken. 

Wat kan ik zelf nog extra doen ter ondersteuning?

Als ondersteuning thuis bij deze behandeling gebruiken wij een detox supplement, zodat afvalstoffen makkelijker en beter uit je lichaam worden verwijderd (mits je geen borstvoeding meer geeft). Het versnelt en verbetert het resultaat, zeker als je gevoelig bent voor verzuring, het vasthouden van vocht en afvalstoffen of als je ook nog wat af wil vallen.

Kun je deze behandeling  combineren?

Zeker kan dat! Een mooie combinatie kan worden gemaakt met onze fantastische Contour-lift behandeling voor sneller, strakker en meer resultaat. Dit apparaat pakt vooral extra de verslapping aan. Heb je striae op je buik, dan raden we de Dermapen behandeling of een intensieve peeling aan om de littekens te verminderen.

Wat verbetert er?

 • Huid wordt strakker en gladder.
 • Algehele ontspanning van het gemasseerde gebied.
 • Pijnlijke plekken verdwijnen.
 • Huid wordt steviger, soepeler en elastischer (sponziger).
 • Doorbloeding verbetert, huid wordt warmer.
 • Ontspanning van het weefsel, juist in diepere lagen.
 • Verklevingen verdwijnen.
 • Ook spieren worden soepeler.
 • Algehele ontspanning is veel beter.

Waar moet ik rekening mee houden?

 • De dagen erna ga je de nawerking van de behandeling nog beter zien, heel soms kan je huid nog wat gevoelig zijn op de behandelde plaats als je er aan zit. Meestal voelt je huid eigenlijk alleen maar beter en steviger.
 • Drink zowel voor als na de behandeling voldoende water om hoofdpijn te voorkomen (afvalstoffen).
 • Huid kan wat roder en warmer zijn (doorbloeding) direct na behandeling, maar wordt al snel minder rood.  Je voelt nog wel even de nawerking van de behandeling.
 • Neem contact met ons op als je je niet fit voelt voorafgaand aan je behandeling om te overleggen of je behandeling wel door moet gaan of niet.
 • Laat je huid en lichaam het werk doen (en ondersteun dat met goede producten) en ga wandelen na een body behandeling om je afvalstoffen beter kwijt te raken. Zo help je jezelf het beste!!

Geen idee of het voor jou geschikt is? Vraag het ons bij een gratis intakegespre

Gerelateerde producten

Skincare is my foundation! Afspraak maken gratis intake – Prijsoverzicht