GEZICHTSMASSAGE

 

Intensieve, manuele massages van hoofd-, gezicht-, hals-, nek-, borst- en schouderspieren kunnen zoveel meer voor je betekenen dan je misschien op het eerste gezicht zou denken. Ze gaan namelijk veel verder dan de oppervlakte. De diepere werking en het gevoel wat je daarbij ervaart is lastig uit te leggen op een website, want het is veel wat er gebeurt. 

Het ontspant niet alleen je spieren, maar ook de weefsels en aanhechtingen rondom die spieren. Het maakt verklevingen los en verbetert het vervoer van je afvalstoffen.

Het opnamevermogen van gebruikte producten en de doorbloeding van je huid,  zowel tijdens als na je behandeling, worden gestimuleerd. Dit alles maakt je behandeling als geheel veel effectiever dan een traditionele gezichtsbehandeling.

Door bij de specifieke massage te kiezen voor producten die de structuur van de huid kunnen beïnvloeden, zul je een andere ervaring hebben van een massage dan je tot nu toe hebt gehad.

En dan is er ook nog het gevoel en de kracht van aanraking… Het is nergens mee te vergelijken en het is ook door niets te vervangen. We realiseren ons het vaak niet of soms te laat dat er zoiets bestaat als een fysieke behoefte om aangeraakt te worden. Het is één van onze eerste levensbehoeftes en zeker niet de minste. Via aanraken worden signalen doorgegeven, cellen geactiveerd en functies in gang gezet. Daar maken wij graag gebruik van!

 

Je kunt kiezen uit:

STRESS RELIEF 

Ontspannende, manuele  massage van gezicht, hals, borst/decolleté, nek & schouders.  We gebruiken verschillende technieken (bindweefsel, cupping, gua sha, deep tissue en lymfedrainage)  om de massage volledig te personaliseren. 

STIMULATING FACE

Stimulerende Skin Lift massage van de aangezichtsspieren (inclusief de binnenkant van de mond), als ook de hals, nek, schouders en decolleté. Ondanks het stimulerende van deze massage, waarbij veel aandacht is voor de kaakspieren, is ook deze massage ontspannend op een dieper niveau. 

RELAX & DETOX

Zeer diep ontspannende en tevens drainerende massage met een ontgiftende werking. Met zachte steeds herhalende bewegingen 

Gerelateerde producten

Skincare is my foundation! Afspraak maken gratis intake – Prijsoverzicht