GEZICHTSMASSAGE

 

Intensieve, manuele massages van hoofd-, gezicht-, hals-, nek-, borst- en schouderspieren kunnen zoveel meer voor je betekenen dan je misschien op het eerste gezicht zou denken. Ze gaan namelijk veel verder dan de oppervlakte. De diepere werking en het gevoel wat je daarbij ervaart is lastig uit te leggen op een website, want het is veel wat er gebeurt. 

Het ontspant niet alleen je spieren, maar ook de weefsels en aanhechtingen rondom die spieren. Het maakt verklevingen los en verbetert het vervoer van je afvalstoffen.

Het opnamevermogen van gebruikte producten en de doorbloeding van je huid,  zowel tijdens als na je behandeling, worden gestimuleerd. Dit alles maakt je behandeling als geheel veel effectiever dan een traditionele gezichtsbehandeling.

Door bij de specifieke massage te kiezen voor producten die de structuur van de huid kunnen beïnvloeden, zul je een andere ervaring hebben van een massage dan je tot nu toe hebt gehad.

En dan is er ook nog het gevoel en de kracht van aanraking… Het is nergens mee te vergelijken en het is ook door niets te vervangen. We realiseren het ons vaak niet of soms te laat dat er zoiets bestaat als een fysieke behoefte om aangeraakt te worden. Het is één van onze eerste levensbehoeftes en zeker niet de minste. Via aanraken worden signalen doorgegeven, cellen geactiveerd en functies in gang gezet. Daar maken wij graag gebruik van!

Tot onze mogelijkheden behoren bv. cupping, guasha, buccal face massage, lymfedraineren, bindweefselmassage, deep tissue, skin lift, nervenpunkt, organic touch, scalp.

Je kunt oa kiezen uit:

Organic Touch Massage

Lymfedrainage   

Skin Lift Massage

Meestal maken we een massage op maat en passen we de verschillende technieken toe tijdens een massage afhankelijk van wat jouw lichaam ons verteld.

Gerelateerde producten

Skincare is my foundation! Afspraak maken gratis intake – Prijsoverzicht