Wat is het?

Het is een  intensieve massage van alle spieren in je gezicht, je hals, je nek en decolleté. Door al die spieren los te masseren, ook aan de binnenkant(!) van je mond, ervaar je een zeer diepe ontspanning in het hoofd-hals gebied.

Wat doet het?

Het is een manuele massage met een super anti-stress werking, het traint je aangezichtsspieren waardoor je spiertonus verbetert, het draineert en detoxifieert (voert afvalstoffen af), verbetert je huidconditie en je doorbloeding, het lift je huid, kortom veel verschillende functies worden beter.

Waarom een Skin Lift massage?

Door het masseren van ook de dieper gelegen spieren, vetlagen en bindweefsel in je gezicht, neemt het volume toe in je huid en dringt ontspanning ook in die lagen door. Met name je kaakspier is een zeer sterke spier die zich moeilijk laat ontspannen. Velen klemmen zelfs (onbewust) ‘s nachts de kaken (tandenknarsen), waardoor je tanden extra slijten en de spanning op je kaak steeds erger wordt. Door het regelmatig te masseren onstaat er meer ruimte in je mond, meer volume in je wangen en meer defenitie van je kaak en jukbeen. Een massage als deze is een aanvulling op een natuurlijke verjonging van je huid en het optimaliseert alle functies.

Voor wie is het geschikt?

Eigenlijk voor iedereen, jong of oud, man of vrouw die op een natuurlijke manier aan de huidconditie wil werken. Het ontspant op een zeer speciale manier je gezichts- en halsspieren, waardoor je huid er voller, stralender, frisser, jonger en meer gelift uitziet.

Hoe vaak moet ik dat doen?

Dat is afhankelijk van je leeftijd, het resultaat dat je graag wil en de hoeveelheid spanning die al in je gezichtsspieren is opgebouwd. Het is wel zo dat je met 1 enkele behandeling wel onmiddellijk resultaat ziet en voelt. Wil je een duurzamer resultaat? Dan is een kuur van een aantal massages achter elkaar raadzaam.

Wanneer begin ik met deze behandeling?

Mijn advies is om juist als je jonger bent hier al mee te beginnen om je huidveroudering op de meest natuurlijke manier tegen te gaan. Voorkomen is nog steeds beter dan genezen!
Wat is het verschil tussen een massage van 30 of 60 min?
Bij de massage van 30 min behandelen we een minder groot gebied dan bij de 60 min massage. We focussen dan op een bepaald gebied of huidzorg. Voor de totale ontspanning waar we het hierboven over hadden, adviseren we de 60 min massage.

Kan ik een Skin Lift Massage combineren met een andere behandeling?

Jazeker! Dat geeft een nog mooier of beter resultaat. Bijv. in combinatie met de bindweefselmassage voor het gezicht haal je ook nog alle verklevingen in het bindweefsel weg, waardoor je huid nog soepeler wordt. Of met een lymfedrainage massage (extra drainage afvalstoffen + ontspanning), een contour-lift behandeling (extra liftend), Microcurrent behandeling (voor een betere spiertonus).

Wat kan ik zelf doen voorafgaand aan een Skin-Lift massage?

Goede hydratatie is belangrijk, zowel goed water drinken als ook hydraterende gezichtsproducten gebruiken. Zo breng je je huid optimaal in conditie, zullen de vrijgemaakte afvalstoffen sneller uit je systeem verwijderd worden en weefselherstel sneller plaats vinden. Ben je hoofdpijn gevoelig? Drink dan extra water in de dagen voorafgaand aan de behandeling, zo voorkom je zoveel mogelijk hoofdpijn en zal je merken dat het minder wordt.

Wanneer kan ik beter geen Skin-Lift massage ondergaan?

Bij chronisch eczeem op de te behandelen plaatsen, koorts, acute trombose, tijdens zwangerschap (tenzij je het regelmatig al eerder gedaan hebt , tumoren, algehele malaise, als je net injectables of fillers hebt laten inspuiten (pas na 2 weken)

Skincare is my foundation! Afspraak maken gratis intake – Prijsoverzicht

Gerelateerde producten