Wat is dat, een huidscan?

De huidscan een high-tech collageen scan aangesloten op een computerscherm. We nemen dmv. een echo een (pijnloos) kijkje in je huid.

De scan geeft inzicht in dikte van de huid, de ontwikkeling en vorming van rimpels, mogelijke tekorten, wel of geen aanmaak van collageen en je krijgt inzicht hoe het met je barrièrefunctie is gesteld. Zelfs het gebruik van huidverzorging kun je er inzichtelijk mee maken.

Met één druk op de knop krijgen we inzicht in je huid om een eerlijk, persoonlijk en betrouwbaar advies te geven. 

Het is een zeer persoonlijke meting en geschikt voor eigenlijk iedereen. Direct heb je een hele duidelijke weergave van de binnenkant van je huid.

Hieronder zie je een voorbeeld van hoe zo’n huiddoorsnede er op het computerscherm uitziet. Ook kun je zien hoe de huid weer terug opgebouwd wordt na verloop van tijd bij het gebruik van collageensuppletie. De “slingers” op de meest rechtse scan zijn het bewijs van aanwezig nieuw collageen. Links zie je dezelfde huid voor het gebruik van de collageen suppletie die een grote leegte laat zien.

De meting met de scan vindt plaats voor je met  behandelingen en/of health nutrition begint.

Op basis van dit resultaat en de doelstelling van de behandeling kan het juiste behandelplan voor de huid worden bepaald. Na een paar maanden voer je de scan opnieuw uit om de resultaten in kaart brengen.

Wat kost het maken van een huidscan?

Dat kost je een half uurtje van je tijd en verder niets!!  Maak een afspraak en krijg inzicht in je eigen huid.

Eerlijker kunnen we het niet voor je maken ;))   wel makkelijker…

Skincare is my foundation! Afspraak maken gratis intake – Prijsoverzicht