Natuurlijke liposuctie (cavitatie)
17_06_FB

Wat is het?

Het is een manier om vet en cellulite veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. Een liposuctie-zonder-snijden behandeling met een apparaat dat werkt met laagfrequente geluidsgolven.  Het pakt plaatselijk vetophopingen aan, zowel de wat oppervlakkiger gelegen vetlaag als ook de diepere, viscerale (de gevaarlijke) vetten.

Wat doet het?

Laagfrequente, ultrasone geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij,  om het vervolgens op een geheel natuurlijke manier af te voeren.

Door een bepaalde plaats op je lichaam heel gericht aan te pakken en op het vet werken, vermindert je omvang. Zonder dat je daar voor hoeft te lijnen. Het verdwijnt op de plaats waar jij het kwijt wil en het verlaat via de natuurlijke weg je lichaam.

Ben je wel aan het afvallen of wil je dat gaan doen? Dan kan het ondersteunend werken op plaatsen waar je meer vet wil verliezen.

Waarom een cavitatie behandeling?

Als je een plaats hebt op je lichaam, ook als je veel sport, die maar niet strakker wil worden. Bijvoorbeeld op je buik, je benen of je heupen zit een randje vet teveel, dan kun je met het cavitatie apparaat die plek heel specifiek behandelen. Het vet “smelt” als het ware weg. Ook cellulite wordt daardoor minder. Het is direct meetbaar na je behandeling.

Met name bij mannen wordt er veel vet op en in de buik opgeslagen. Dit zogenaamde viscerale vet kun je ook versnelt aanpakken met het cavitatie apparaat.

Hoe vaak moet ik zo’n behandeling doen?

Maximaal 2x per week kun je een behandeling als deze ondergaan. Maar onze voorkeur gaat uit naar 1x om je lichaam wat meer tijd te geven zich te herstellen.

Als je een duurzamer resultaat wil, dan zul je een kuur moeten doen. Dat betekent voor een bepaalde periode 1x per week een behandeling. Bijvoorbeeld 10x in 10 weken tijd, maar het aantal behandelingen is altijd afhankelijk van welke plek je wil aanpakken, de huidconditie, je leeftijd en hoe snel je het verbeterd wil zien. Dat overleggen we altijd van tevoren.

Voor wie is het geschikt?

Voor iedereen die in goede conditie is en zijn of haar lijf extra wil aanpakken. Er zijn nou eenmaal plekken op je lichaam die je met alleen sporten en/of lijnen maar niet in het juiste model krijgt. Hiermee worden je buik, benen of  billen plaatselijk strakker en gladder en pakt juist de frustratie punten aan.

Het is wel verstandig om te (blijven) sporten, zodat je het resultaat daarmee kunt blijven ondersteunen net als letten op je voeding. 

Welke zones kunnen behandeld worden?

Taille, buik, billen. heupen, love-handles, dijen, benen en armen.

Wat kan ik zelf doen voor of na aan een cavitatie behandeling?

Zorg dat je voldoende water drinkt, want het vocht in je huid zorgt voor een betere geleiding en geeft dus meer resultaat. Geen alcohol drinken de dag voor de behandeling en zorg voor genoeg beweging met name na de behandeling. Als je na de behandeling minimaal een half uur wandelt, wordt alles beter afgevoerd. 

Is het pijnlijk?

De behandeling is zeker niet pijnlijk, integendeel, die is lekker warm. Vanwege de geluidsgolven kun je alleen de piep als vervelend ervaren, maar dat verschilt heel erg per persoon en dat kunnen we ook aanpassen.

Kan ik de cavitatie behandeling combineren?

Een supercombinatie heb je samen met de contour-lift behandeling (extra verstrakking) en bindweefselmassage (heel effectief bij cellulite, weghalen verklevingen en betere doorstroom)

Tijdens de cavitatie kun je ook een ProSkin gezichtsbehandeling ondergaan terwijl je wacht… 2-in-1!

Wanneer is een cavitatie behandeling niet geschikt voor mij?

Helaas kun je een behandeling als deze niet ondergaan als je een pacemaker of ijzeren implantaten hebt, koorts hebt, ziek bent of net geweest, chronische onstekingsgerelateerde ziekte hebt of als je algehele conditie te wensen over laat. Vraag altijd even bij ons na als je twijfelt.

Wat kost zo’n behandeling?

Behandeling los per zone  € 125,-             Combi behandelingen vanaf € 199,-      Kuurprijzen op aanvraag

Tijdens een kuur begeleiden we je met een gratis lifestyle advies om gezonder te worden en eventueel af te vallen.

Weten wat het voor jou kan doen? Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Gerelateerde producten

Skincare is my foundation! Afspraak maken gratis intake – Prijsoverzicht