Wat is een BioSurface Peel Treatment?

Een verfrissend nieuw concept als het gaat om het peelen van je huid. Geformuleerd met de meest geavanceerde technologie die zorgt voor minimale hersteltijd van de huid en een fantastisch resultaat. De BioSurface Peel Treatment is een biologisch actieve tweefasen peeling die de huidtextuur verbetert, acné en pigmentatie behandelt en fijne lijntjes vermindert.

Wat doet het?

Een krachtige mix van enzymen en actieve hydroxyzuren zorgt voor maximale exfoliatie en stimuleert het vernieuwingsproces van je huid. Verschillende lagen worden volledig gepersonaliseerd over elkaar aangebracht, afhankelijk van je huidconditie en het gewenste resultaat. Je huid wordt verhelderd en gehydrateerd met minder lijntjes en rimpels. 

Waarom een BioSurface Peel Treatment?

Omdat deze peeling anders is dan andere professionele behandelingen op de markt. Het zorgt voor zichtbaar resultaat zonder de negatieve bijwerkingen van agressieve chemische peelings. Dus geen extreme reacties en minder downtime na je behandeling. Door een rustiger manier van exfoliëren, werk je duurzaam aan de opbouw van je huidgezondheid.

Voor wie is het geschikt?

Voor iedereen met een gezonde huid, die af wil van fijne lijntjes, pigmentvlekjes, restschade na ontstekingen en/of een doffe huid. 

Hoe vaak moet ik het doen?

Dat hangt helemaal af van het resultaat dat je wilt halen. Met 1 enkele behandeling krijg je ook echt een mooiere huid te zien en kun je (in overleg met ons) bepalen wat je huiddoelen zijn. Maar de mooiste resultaten haal je door een kuur te doen van 3 tot 6x. Op deze manier jaag je je celdeling maximaal aan en krijg je de mooie huid te zien die je voor ogen hebt.

Kan ik deze peeling combineren?

Nee, dat is niet mogelijk. De behandeling is dusdanig intensief dat het beter is voor je huid om zichzelf te herstellen en vernieuwen. Het is interessanter om voor of na de peeling(en) te kiezen voor behandelingen die je huidbarrière op orde brengen (vooraf) of je volume aanpakken (erna) zoals bindweefselmassage. Vraag ons naar de mogelijkheden, we adviseren je graag.

Waar moet ik rekening mee houden voor of na de peeling?

Niet in de zon 2 weken voor of na de behandeling (ook geen zonnebank). Injectable behandelinge, harsen van je gezicht of bovenlip liefst een week van tevoren. Als je twijfels hebt kun je ons gerust even bellen.  

Wat kost zo’n peeling?

BioSurface Peeling Treatment  45 min € 69.-

Skincare is my foundation! Afspraak maken gratis intake – Prijsoverzicht