Nek, rug & schouders

Altijd een zwaar en vast gevoel in je hoofd, nek en bovenrug waar je maar niet vanaf komt? Sterker nog: wat steeds erger lijkt te worden vooral door je werk achter de computer, zwaar (til)werk of het zitten in de auto? Dat wijst op verkleving van het weefsel in het hele gebied daar. Met (mechanische) bindweefselmassage masseren we dat weg. Het weefsel en ontspant, je doorbloeding wordt aanzienlijk verbetert en met name je afvalstoffen gaan beter hun weg vinden om je lichaam uit te gaan.

In het verleden deden we deze massages altijd manueel en plaatselijk. Maar dat is verleden tijd sinds we de icoone tot onze beschikking hebben. Nu doen we een mechanische bindweefselmassage van het hele lichaam, waarmee we tegelijkertijd (mechanisch) masseren en draineren. Op deze manier wordt je lijf  ontdaan van zoveel mogelijk afvalstoffen. Ook je doorbloeding krijgt een enorme stimulans en worden al je cellen voorzien van zuurstof. Lees meer over het apparaat op de icoone pagina.

Voor de nek, schouders en rug hebben we speciale programma’s om spierpijn, spierspanningen, verklevingen en stress aan te pakken. Al meteen na de eerste behandeling is het resultaat voelbaar: minder pijn, soepeler spieren en een diepe ontspanning. Ook fibromyalgie gerelateerde klachten verbeteren aanmerkelijk.

Een manuele massage kon best behoorlijk gevoelig tot pijnlijk zijn, afhankelijk van de mate van verklevingen die in je spieren zaten. Maar ook dat is met de icoone verleden tijd. Het is een zeer aangename, ontspannen behandeling en daarbij ook geheel pijnvrij. Het uitgebreide programma aanbod maakt dat we de behandeling helemaal op maat kunnen maken en jou aanpassen. Bijvoorbeeld gericht op spierontspanning, stress gerelateerde klachten of juist meer draineren en/of verklevingen aanpakken. Het kan allemaal. 

Als ondersteuning bij deze behandeling gebruiken wij vaak graag een detox supplement, zodat je afvalstoffen makkelijker en beter uit je lichaam worden getransporteerd. Dat maakt de belasting voor je lichaam minder en je hebt sneller resultaat. Zeker als je gevoelig bent voor verzuring, hoofdpijn of het vasthouden van vocht en afvalstoffen.

Wat verbetert er?

 • Algehele ontspanning van je hele lichaam en speciaal in het behandelde gebied.
 • Pijnlijke plekken verdwijnen.
 • Huid wordt steviger en soepeler.
 • Doorbloeding verbetert enorm
 • Ontspanning van het weefsel, juist in diepere lagen.
 • Verklevingen en pijnklachten verdwijnen.
 • Ook spieren worden soepeler.

Waar moet ik rekening mee houden?

 • Drink zowel voor als na de behandeling voldoende water om hoofdpijn te voorkomen (afvalstoffen).
 • Huid kan roder en warmer zijn (doorbloeding) direct na behandeling, maar wordt na paar uur minder.
 • Ga een half uurtje wandelen na je behandeling om je afvalstoffen sneller kwijt te raken.
 • Neem contact op als je je niet fit voelt voor de behandeling, kan soms fijn zijn om dan juist wel te behandelen (bv met hoofdpijn) maar soms juist ook niet.
 • Laat je lijf en je huid zelf zijn werk doen (ondersteun dat met goede producten) en neem jezelf in acht door ook wat meer rust te pakken. Zo help je jezelf!

Wil je weten of het voor jou geschikt is? Vraag het ons bij een gratis intakegesprek!

Gerelateerde producten

Skincare is my foundation! Afspraak maken gratis intake – Prijsoverzicht