Paint foto

Het favoriete product van Gerda

Hallo ik ben Gerda en ik wil je wat vertellen over mijn favoriete product van dit moment.

Ik ben al jaren schoonheidsspecialiste en ik ben dan ook best verwend met huidverzorgingsproducten. Daarnaast heb ik een dikke, stevige huid die wat ontstekingsgevoelig is. Vroeger had ik vaker last van vervelende pukkels, maar tegenwoordig gaat dat steeds beter. Dat komt omdat ik naast de goeie producten ook beter op mijn voeding ben gaan letten.

Sinds een tijdje werken we in de salon met Alpha-H. Een productlijn op basis van glycolzuur uit Australië en ik heb gemerkt dat mijn type huid daar heel goed op reageert.

Mijn favoriete product van dit moment is het Liquid Gold Intensive Night Repair Serum. Een krachtig anti-aging serum voor een wat oudere huid. Met allemaal must-have ingrediënten zoals glycolzuur, retinol, niacinamide, peptiden en hyaluronzuur in 1 potje!

Dit vindt ik nou echt een super serum. Ik zag al resultaat nadat ik ‘m 1x gebruikt had. Mijn poriën zagen er fijner uit, mijn gezicht fris, zacht en uitgerust. Ook mijn lijntjes zag ik minder. Daar wordt ik wel blij van als ik zo ’s ochtends opsta! Het serum doet dus echt wat het beloofd. Het is een ook een goed alternatief voor wie injectables overweegt of als kuur in voor- of najaar als je wat jonger bent.

Alles waar ik me zorgen over maak kan ik ermee aanpakken. Vochttekort, pigment, ontstekingen en het stimuleert ook nog collageen, wat wil je nog meer.

Je gebruikt dit serum alleen ’s nachts tijdens je slaap, vanwege de retinol die erin zit (verliest zijn werking met daglicht). Niet iedere nacht gebruiken (wat wel verleidelijk is), maar om de andere nacht. Anders is het te intensief. Het serum is daardoor ook zuinig in gebruik. Je verdeelt het heel makkelijk over je huid na het schoonmaken. Daarna voelt het even plakkerig, maar dat is snel verdwenen.

Mijn volgende stap is de Liquid Gold 24h Moisture Repair Cream erbij voor nog meer effect en sneller resultaat. Nu al zin om dat te gaan gebruiken!

Ik adviseer dit serum echt als must-have voor bijna iedereen die echt intensief met zijn of haar huid aan de slag wil!

Wil je meer weten? Bel me op 0318-438413 of 06-21839696 (appen mag ook)

Lieve groet,

Gerda

Tags: No tags

Comments are closed.