Ultrasone behandeling

 

WAT IS HET?

Bij een ultrasone behandeling wordt gewerkt met (ultrasone) geluidsgolven. Het kan overal op het lichaam worden toegepast, maar wij gebruiken het vooral op het gezicht, hals en decolleté.

WAT DOET HET?

Met deze geluidsgolven creeër je een zeer diepe, effectieve micro massage in de diepere huidlagen. We kunnen op verschillende dieptes werken. Het werkt oa. ook sterk op de lymfestroom (voor afvalstoffen) in het lichaam.

RESULTAAT: 

Strakker bindweefsel, geactiveerde (cel-)stofwisseling, verhoogde doorbloeding, ontspanning spierweefsel, opbouw collageensynthese, activering celgeneratie, verbeterde zuurstofopname, verhoogde lymfatische doorstroming.  Met andere woorden een strakker, soepeler en veerkrachtiger gelaat.

KUUR:

Als je snel meer resultaat wil van je behandeling, is het aan te raden dat je een aantal behandelingen achter elkaar inplant. Dat betekent 1 of 2 x per week bijvoorbeeld 3 weken na elkaar. Het aantal keer is verschillend per persoon en het gewenste resultaat. We kijken wat jouw huid nodig heeft en maken daarom een advies op maat. Vraag naar de mogelijkheden.

COMBINATIE:

Het ultrasone apparaat kan in combinatie met een groot aantal van onze andere behandelingen en dat geeft ons heel veel mogelijkheden.

30 min € 69,- (gezicht)

45 min € 89,- (gezicht en hals)

60 min € 129,- (gezicht, hals & decolleté)

 

 

VOOR WIE IS HET GESCHIKT?

Het kan voor ieder huidtype worden toegepast, maar het is vooral een toegevoegde waarde als het wordt gecombineerd met bijvoorbeeld micro-dermabrasie, een peeling of een massage.